Кошик
60 відгуків
+380952957525
+380676540211
+380983003530
+380993003530

MultiChem. Лаванди ефірна олія натуральна (Німеччина), 10 мл. Эфирное масло лаванды.

39,10 грн.

Показати оптові ціни
  • 37.10 грн/шт.
    при замовленні від 5 шт.
В наявностіОптом і в роздріб
Передзвоніть мені
MultiChem. Лаванди ефірна олія натуральна (Німеччина), 10 мл. Эфирное масло лаванды.
MultiChem. Лаванди ефірна олія натуральна (Німеччина), 10 мл. Эфирное масло лаванды.
39,10 грн.
В наявності
Купити
Передзвоніть мені
  • +380 показати номер +380952957525 Татьяна
  • +380676540211 Татьяна
  • +380983003530 Офис
  • +380993003530 Офис
Дізнатися партнерські ціни
Дізнатися партнерські ціни
  • +380 показати номер +380952957525 Татьяна
  • +380676540211 Татьяна
  • +380983003530 Офис
  • +380993003530 Офис
  • Контакти
    • Телефон:
      +380952957525, Татьяна
      +380676540211, Татьяна
      +380983003530, Офис
      +380993003530, Офис
    • Контактна особа:
      Менеджер
    • Адреса:
      вул. Лесина, 3, Чернівці, Чернівецька область, Україна
    • Email:
      pigment.market@gmail.com

Сопутствующие товары эфирным маслам:

масла базовые натуральные http://multichem.co/g19003710-bazov-olyi-bazovye

отдушки косметические http://multichem.co/g19002435-vddushki-otdushki

компоненты для косметики http://multichem.co/g13548789-komponenti-dlya-kosmetiki

 

   

Лаванда — найзнаменитіша українська декоративна культура
. Неповторне невибаглива рослина, що утворює чарівні куртини і укутывающее в ароматне хмара улюблене багатьма. Ефірне масло лаванди здавна активно використовують не тільки для ароматизації приміщень або складання композицій, але і застосовують в медицині та побутової хімії.Лаванда вважалася одним з основних цілющих рослин при монастирських лікарнях, у тому числі ще в Середніх Віках сповна оцінили її загоюють і анестезуючі здібності. Її аромат традиційно вважається одним з найбільш ефективних заспокійливих засобів. Історія виробництва лавандового масла, його використання стала невід'ємною частиною історії парфумерної промисловості. І сьогодні, як і тисячоліття тому, лаванда вважається одним з основних, елітних ефірних масел.За тисячоліття використання лавандова олія отримували різними способами — від анфлеражу до складних дистиляції з маслом, але сьогодні основним методом отримання ароматної субстанції з обов'язково свіжих квіток лаванди вважається дистиляція паровими методами.
Зовні масло лаванди майже безбарвне з легким жовтуватим відблиском, дуже текуче і легке.
Аромат олії немов увібрав в себе всю гіркуватий пряність свіжої лаванди, підкреслену солодкої квіткової основою з деревними відтінками. Якість масла залежить від походження сировини і розташування виробництва. І сьогодні найбільш дорогим і унікальним вважається французьке лавандова олія, специфічним — англійське, «середнім» — кримське і австралійське.
Одним з головних достоїнств цього аромамасла вважається відмінна сполучуваність з іншими базовими і ефірними маслами. Зокрема, перелік комплементарних до лавандовому аромамасел надзвичайно великий: сосна, фенхель, кориця, бий, гвоздика, ромашка, майоран, мускатний горіх, троянда, лимон, кипарис, герань, валеріана, імбир, мирра, пачулі, цитронелла, чайне дерево, мирт, ладан, петітгрейн, сандал, шавлія, розмарин стануть прекрасними партнерами для лаванди в цілющих і ароматних композиціях.Це заспокійливу, сприяє глибокій медитації, розслабленню і відновленню внутрішніх сил масло є ароматом, сприяє самопізнання та саморозвитку, що приносить відчуття чистоти, зцілення, щастя.
Це масло для досягнення внутрішньої гармонії, балансу, усуває депресію і занепокоєння, вносить ясність і спокій в думки і емоції. При цьому лаванда аж ніяк не сприяє плаксивості і самобичування.
Вважається, що лавандовий аромат допомагає впоратися з заздрістю і агресією. Це один з найбільш вишуканих емоційних афродизіаків, що сприяє витонченості відносин та інтуїтивного взаєморозумінню, несучий ніжність і уважність до партнера.У медицині широко використовують регенеруючу і регулюючий вплив лавандового масла на всі без винятку системи організму. Так, це аромамасло сприяє зниженню тиску, нормалізації серцевого ритму, вирівнюванню пульсу і усунення болю в серці.
Як знеболювальний засіб масло лаванди діє на м'язові, суглобові, кісткові болі і запалення, а також на судоми і застійні запалення. При цьому ефект від масла подвійний: воно впливає комплексно, сприяючи зняттю стресу та реакцій, що викликаються хворобливими відчуттями, разом з тим надаючи сильний місцеву анестезуючу дію.
На всю нервову систему лаванда діє заспокійливо, седативно, що дозволяє використовувати це аромамасло в якості антидепресанту, а також знеболюючий засіб, що знімає спазми судин і попереджає атеросклероз.
З давніх віків лаванду цінували як імуностимулятор, що допомагає «вибудувати» внутрішню захист від всіх інфекцій і вірусів. Поєднуючи заспокійливу дію з протизапальну і дезінфікуючу, лавандова олія сприяє лікування всіх шкірних захворювань, в тому числі після опіків, при обмораживании, екземах, пролежнях, ранах і синцях.
Не є винятком в універсальності лаванди і вплив на травлення, роботу жовчного міхура і печінки. Лаванда також знімає набряки, вагініти, цистити, регулює менструальний цикл. Відмінний засіб для інтимної гігієни. Аромамасло лаванди вважається чудовим детоксикантом.Лавандова олія є одним із найбільш активно використовуваних в косметологічній галузі ефірних масел. Воно освіжає, відновлює шкіру, сприяє глибокому оновленню і омолодженню шкірних покривів. Після нанесення засобів, що містять масло лаванди, миттєво знімають почервоніння, набряки, лущення, подразнення, запалення, приглушається свербіж.
Лаванда ідеально підходить для спеціального догляду за пошкодженою або надчутливої шкіри, виявляє дивовижні тонізуючі властивості для втомленою і в'ялої шкіри. Знімаючи не тільки запальну висип, але і перешкоджаючи росту бактерій, масло лаванди при одночасному впливі на рівень жирових виділень і нормалізації обміну речовин ідеально підходить для обробки прищів.
При регулярному застосуванні запобігає утворенню рубців і шрамів, плям і зміна кольору шкіри. Крім того, лаванда чудово підходить і для вирішення проблем з волоссям, зокрема пошкодженої структури, випадіння, лупи і ламкості.Лавандова олія не зараховують до алергенним, але тест на чутливість краще провести все одно.
З-за впливу на гормональний фон і артеріальний тиск ефірне масло лаванди не можна застосовувати під час вагітності, а також людям, схильним до низькими показниками тиску. Крім цих суттєвих протипоказань немає, але якщо ви проходите терапію засобами, що містять залізо та йод або у вас анемія, процедури з лавандовим маслом краще скасувати до завершення курсу.Лавандова олія завдяки м'якому впливу можна застосовувати в трохи більш концентрованому співвідношенні, ніж інші ефірні масла.
Для ванн використовують від 4 до 8 крапель масла.
Для аромакулонов персонального використання оптимальною вважається доза в 3 краплі.
Для масажу, теплих компресів, ароматизації приміщень, масляних або спиртових лосьйонів і засобів по догляду за шкірою обличчя можна на кожні 10 мл основи використовувати від 5 до 7 крапель лавандового масла.
Для гарячих інгаляцій використовують до 10 крапель олії.
Для аплікацій масло можна використовувати нерозведеним.
Лавандове масло можна застосовувати і внутрішньо, не більше 2 крапель до 3-х разів на день, розчиняючи в меді і запиваючи теплим трав'яним чаєм.
Визначені лаванді властивості відганяти моль сповна притаманні та отриманої з неї ефірному маслу. Крім того, дане ефірне масло допоможе впоратися і з комарами.

Розфасовано MultiChem.

Наличие уточняйте у менеджера
 .  Неповторимое неприхотливое растение, образует волшебные куртины и укутывающее в ароматное облако любимое многими.  Эфирное масло лаванды издавна активно используют не только для ароматизации помещений или составления композиций, но и применяют в медицине и бытовой химии.Лаванда считалась одним из основных целебных растений при монастырских больницах, в том числе еще в средних веках вполне оценили ее заживляют и анестезирующие способности.  Ее аромат традиционно считается одним из самых эффективных успокаивающих средств.  История производства лавандового масла, его использования стала неотъемлемой частью истории парфюмерной промышленности.  И сегодня, как и тысячелетия назад, лаванда считается одним из основных, элитных эфирных масел.За тысячелетия использования лавандовое масло получали разными способами - от анфлеража к сложным дистилляции с маслом, но сегодня основным методом получения ароматного субстанции с обязательно свежих цветков лаванды считается  дистилляция паровыми методами.
 Внешне масло лаванды почти бесцветное с легким желтоватым отблеском, очень текучее и легкое.
 Аромат масла словно вобрал в себя всю горьковатый пряность свежей лаванды, подчеркнутую сладкой цветочной основой с древесными оттенками.  Качество масла зависит от происхождения сырья и расположения производства.  И сегодня наиболее дорогим и уникальным считается французское лавандовое масло, специфическим - английское, «средним» - крымское и австралийское.
 Одним из главных достоинств этого аромамасла считается отличная сочетаемость с другими базовыми и эфирными маслами.  В частности, перечень комплементарных к лавандовом аромамасел очень большой: сосна, фенхель, корица, бей, гвоздика, ромашка, майоран, мускатный орех, роза, лимон, кипарис, герань, валериана, имбирь, мирра, пачули, цитронелла, чайное дерево, мирт,  ладан, петитгрейн, сандал, шалфей, розмарин станут прекрасными партнерами для лаванды в целебных и ароматных композициях.Це успокаивающее, способствует глубокой медитации, расслаблению и восстановлению внутренних сил масло является ароматом, способствует самопознанию и саморазвитию, что приносит ощущение чистоты, ОЦ  ления, счастье.
 Это масло для достижения внутренней гармонии, баланса, устраняет депрессию и беспокойство, вносит ясность и спокойствие в мысли и эмоции.  При этом лаванда отнюдь не способствует плаксивости и самобичевание.
 Считается, что лавандовый аромат помогает справиться с завистью и агрессией.  Это один из самых изысканных эмоциональных афродизиаков, способствует утонченности отношений и интуитивного взаимопонимания, несущий нежность и внимательность к партнера.У медицине широко используют регенерирующее и регулирующее воздействие лавандового масла на все без исключения системы организма.  Да, это аромамаслом способствует снижению давления, нормализации сердечного ритма, выравниванию пульса и устранения боли в сердце.
 Как обезболивающее средство масло лаванды действует на мышечные, суставные, костные боли и воспаления, а также на судороги и застойные воспаления.  При этом эффект от масла двойной: оно влияет комплексно, способствуя снятию стресса и реакций, вызываемых болезненными ощущениями, вместе с тем оказывая сильное местное анестезирующее действие.
 На всю нервную систему лаванда действует успокаивающе, седативное, что позволяет использовать это аромамаслом в качестве антидепрессанта, а также обезболивающее средство, снимает спазмы сосудов и предупреждает атеросклероз.
 С древних веков лаванду ценили как иммуностимулятор, помогающий «выстроить» внутреннюю защиту от всех инфекций и вирусов.  Сочетая успокаивающее действие с противовоспалительным и дезинфицирующим, лавандовое масло способствует лечения всех кожных заболеваний, в том числе после ожогов, при обмораживаниы, экземах, пролежнях, ранах и кровоподтеках.
 Не является исключением в универсальности лаванды и влияние на пищеварение, работу желчного пузыря и печени.  Лаванда также снимает отеки, вагинит, цистит, регулирует менструальный цикл.  Отличное средство для интимной гигиены.  Аромамаслом лаванды считается замечательным детоксикантом.Лавандовое масло является одним из самых активно используемых в косметологической отрасли эфирных масел.  Оно освежает, восстанавливает кожу, способствует глубокому обновлению и омоложению кожных покровов.  После нанесения средств, содержащих масло лаванды, мгновенно снимают покраснение, отеки, шелушение, раздражение, воспаление, приглушается зуд.
 Лаванда идеально подходит для специального ухода за поврежденной или сверхчувствительной кожи, оказывает удивительные тонизирующие свойства для усталой и дряблой кожи.  Снимая не только воспалительную сыпь, но и препятствуя росту бактерий, масло лаванды при одновременном воздействии на уровень жировых выделений и нормализации обмена веществ идеально подходит для обработки прыщей.
 При регулярном применении предотвращает образование рубцов и шрамов, пятен и изменение цвета кожи.  Кроме того, лаванда прекрасно подходит и для решения проблем с волосами, в частности поврежденной структуры, выпадение, перхоти и ламкости.Лавандова масло не засчитывают в аллергенным, но тест на чувствительность лучше провести все равно.
 Из за влияния на гормональный фон и артериальное давление эфирное масло лаванды нельзя применять во время беременности, а также людям, склонным к низкими показателями давления.  Кроме этих существенных противопоказаний нет, но если вы проходите терапию средствами, содержащими железо и йод или у вас анемия, процедуры с лавандовым маслом лучше отменить к концу курсу.Лавандова масло благодаря мягкому воздействию можно применять в чуть более концентрированном соотношении, чем другие  эфирные масла.
 Для ванн используют от 4 до 8 капель масла.
 Для аромакулонов персонального использования оптимальной считается доза в 3 капли.
 Для массажа, теплых компрессов, ароматизации помещений, масляных или спиртовых лосьонов и средств по уходу за кожей лица можно на каждые 10 мл основы использовать от 5 до 7 капель лавандового масла.
 Для горячих ингаляций используют до 10 капель масла.
 Для аппликаций масло можно использовать неразбавленным.
 Лавандовое масло можно применять и внутрь не более 2 капель до 3-х раз в день, растворяя в меде и запивая теплым травяным чаем.
 Определены лаванде свойства отгонять моль вполне присущи и полученной из нее эфирному маслу.  Кроме того, данное эфирное масло поможет справиться и с комарами.

 Расфасован MultiChem.

 

 

 

Характеристики
Основні
Виробник   Multichem
Країна виробник Германия
Тип засобу Ефірне масло
Вид ефірного масла   Лаванда
Дія Регенерирующее,  Комплексне  
Цілюще призначення Для догляду за шкірою
Тип шкіри   Всі типи шкіри
Упаковка засобу Скляна пляшка
Об`єм 10.0 (мл)
Действие Комплексное
Вид эфирного масла Лаванда
Целебное назначение Для ухода за кожей
Додаткові характеристики
Тип кожи Все типы кожи
Специфікація
  • Ціна: 39,10 грн.
  • Спосіб упаковки: Без упаковки
Відгуки про товар
Додати відгук