Кошик
59 відгуків
+380952957525
+380676540211
+380983003530
+380993003530

MultiChem. Лавандину ефірна олія натуральна (Німеччина), 10 мл. Эфирное масло лавандина.

36 грн.

Показати оптові ціни
  • 34 грн/шт.
    при замовленні від 5 шт.
  • 31 грн/шт.
    при замовленні від 20 шт.
  • 28 грн/шт.
    при замовленні від 50 шт.
В наявностіОптом і в роздріб
Передзвоніть мені
MultiChem. Лавандину ефірна олія натуральна (Німеччина), 10 мл. Эфирное масло лавандина.
MultiChem. Лавандину ефірна олія натуральна (Німеччина), 10 мл. Эфирное масло лавандина.
36 грн.
В наявності
Купити
Передзвоніть мені
  • +380 показати номер +380952957525 Татьяна
  • +380676540211 Татьяна
  • +380983003530 Офис
  • +380993003530 Офис
Дізнатися партнерські ціни
Дізнатися партнерські ціни
  • +380 показати номер +380952957525 Татьяна
  • +380676540211 Татьяна
  • +380983003530 Офис
  • +380993003530 Офис
  • Контакти
    • Телефон:
      +380952957525, Татьяна
      +380676540211, Татьяна
      +380983003530, Офис
      +380993003530, Офис
    • Контактна особа:
      Менеджер
    • Адреса:
      вул. Лесина, 3, Чернівці, Чернівецька область, Україна
    • Email:
      pigment.market@gmail.com

Сопутствующие товары эфирным маслам:

масла базовые натуральные http://multichem.co/g19003710-bazov-olyi-bazovye

отдушки косметические http://multichem.co/g19002435-vddushki-otdushki

компоненты для косметики http://multichem.co/g13548789-komponenti-dlya-kosmetiki

ароматизаторы пищевые http://multichem.co/g18937821-aromatizatori-harchov-aromatizatory

UA RU

Головна плутанина, яка існує щодо лаванди, полягає в тому, що, починаючи з 1920 року, вирощується її гібрид «лавандин», отриманий в результаті схрещування цієї лаванди і лаванди широколистной (spike lavender) – іншого виду цієї рослини. Тоді як справжня лаванда росте тільки у високогірній місцевості (близько 600 метрів – приблизно 2000 футів над рівнем моря). Лавандин є набагато менш цінним рослиною.

Головна відмінність ефірного масла лавандіна від лавандового - великий вміст 1,8-цинеолу (5%), борнеолу (3%) і камфори(8-12%), які повідомляють лавандину більш різкий, кілька камфорний запах. Присутні також майже всі мінорні компоненти цього лавандового масла
Олія з лавандіна зазвичай розглядається як неповноцінний замінник лавандового масла. На ринку дуже багато продавців продають лавандин під виглядом лаванди. Лавандин вирішує проблеми регенерації шкіри після травм, опіків, пересушування, при рубцях, укусах комах і змій; дерматит, екзема, виразки, герпес, мікози; зміцнення волосся, усунення лупи і ламкості волосся; мігрень, м'язовий біль, ревматизм, подагра, артрит, неврит; гострі респіраторні захворювання, грип; запальні процеси в порожнині рота; нервозність, дратівливість у дорослих і гіперзбудливість у дітей; безсоння, клімактеричні проблеми. При опіках, рубцях, герпесі, укусах комах і змій наносити на уражені ділянки нерозбавлене масло або спиртовий розчин (10 крапель лавандіна на 10 мл 70-90% етилового спирту), або на жировій основі (1:1). Лавандин добре поєднується з іланг-иланговым,пачулиевым, евкаліптовим у співвідношенні 1:1:1:1. Цю композицію можна використовувати для збагачення косметичних засобів, для масажу, ванн, аромаламп. Компліментарні аромати для лавандіна: кориця, гвоздика, кипарис, троянда, розмарин. Для косметики: 3-5 крапель масла лавандіна або однієї з композицій масел змішати з 10 г(мл) основи (крему, лосьйону, тоніка, шампуню та ін.)
Масаж
5-8 крапель лаванди або композицій масел змішати з 1 столовою ложкою будь-якого рослинного масла (оливкового, мигдального, кукурудзяного, пшеничних зародків та ін) або обраного Вами крему.


Розфасовано MultiChem.

Главная путаница, которая существует относительно лаванды, заключается в том, что, начиная с 1920 года, выращивается ее гибрид «лавандин», полученный в результате скрещивания настоящей лаванды и лаванды широколистной (spike lavender) – другого вида этого растения. Тогда как настоящая лаванда растет только в высокогорной местности (около 600 метров – примерно 2000 футов над уровнем моря). Лавандин является гораздо менее ценным растением.

Главное различие эфирного масла лавандина от лавандового - большое содержание 1,8-цинеола (5%), борнеола (3%) и камфоры(8-12%), которые сообщают лавандину более резкий, несколько камфорный запах. Присутствуют также почти все минорные компоненты настоящего лавандового масла
Масло из лавандина обычно рассматривается как неполноценный заменитель лавандового масла. На рынке очень многие продавцы продают лавандин под видом лаванды. Лавандин решает проблемы регенерации кожи после травм, ожогов, пересушивания, при рубцах, укусах насекомых и змей; дерматит, экзема, язвы, герпес, микозы; укрепление волос, устранение перхоти и ломкости волос; мигрень, мышечная боль, ревматизм, подагра, артрит, неврит; острые респираторные заболевания, грипп; воспалительные процессы в полости рта; нервозность, раздражительность у взрослых и гипервозбудимость у детей; бессонница, климактерические проблемы. При ожогах, рубцах, герпесе, укусах насекомых и змей наносить на пораженные участки неразбавленное масло или спиртовой раствор (10 капель лавандина на 10 мл 70-90% этилового спирта), или на жировой основе (1:1). Лавандин хорошо сочетается с иланг-иланговым,пачулиевым, эвкалиптовым в соотношении 1:1:1:1. Эту композицию можно использовать для обогащения косметических средств, для массажа, ванн, аромаламп. Комплиментарные ароматы для лавандина: корица, гвоздика, кипарис, роза, розмарин. Для косметики: 3-5 капель  масла лавандина или одной из композиций масел смешать с 10 г(мл) основы (крема, лосьона, тоника, шампуня и пр.)
Массаж
5-8 капель лавандина или композиций масел смешать с 1 столовой ложкой любого растительного масла (оливкового, миндального, кукурузного, пшеничных зародышей и др.) или выбранного Вами крема.


Расфасовано MultiChem.

 

Характеристики
Основні
Виробник   Multichem
Країна виробник Германия
Тип засобу Ефірне масло
Вид ефірного масла   Лаванда гибридная
Дія Комплексне  
Цілюще призначення Для догляду за шкірою
Тип шкіри   Всі типи шкіри
Упаковка засобу Скляна пляшка
Об`єм 10.0 (мл)
Действие Комплексное
Целебное назначение Для ухода за кожей
Додаткові характеристики
Тип кожи Все типы кожи
Вид эфирного масла Лаванда гибридная
Специфікація
  • Ціна: 36 грн.
  • Спосіб упаковки: Без упаковки
Відгуки про товар
Додати відгук