Кошик
59 відгуків
+380952957525
+380676540211
+380983003530
+380993003530

MultiChem. Пальмарози ефірна олія натуральна (Індія), 10 мл. Эфирное масло пальмарозы натуральное.

37,30 грн.

Показати оптові ціни
  • 35.30 грн/шт.
    при замовленні від 5 шт.
В наявностіОптом і в роздріб
Передзвоніть мені
MultiChem. Пальмарози ефірна олія натуральна (Індія), 10 мл. Эфирное масло пальмарозы натуральное.
MultiChem. Пальмарози ефірна олія натуральна (Індія), 10 мл. Эфирное масло пальмарозы натуральное.
37,30 грн.
В наявності
Купити
Передзвоніть мені
  • +380 показати номер +380952957525 Татьяна
  • +380676540211 Татьяна
  • +380983003530 Офис
  • +380993003530 Офис
Дізнатися партнерські ціни
Дізнатися партнерські ціни
  • +380 показати номер +380952957525 Татьяна
  • +380676540211 Татьяна
  • +380983003530 Офис
  • +380993003530 Офис
  • Контакти
    • Телефон:
      +380952957525, Татьяна
      +380676540211, Татьяна
      +380983003530, Офис
      +380993003530, Офис
    • Контактна особа:
      Менеджер
    • Адреса:
      вул. Лесина, 3, Чернівці, Чернівецька область, Україна
    • Email:
      pigment.market@gmail.com

Сопутствующие товары эфирным маслам:

масла базовые натуральные http://multichem.co/g19003710-bazov-olyi-bazovye

отдушки косметические http://multichem.co/g19002435-vddushki-otdushki

компоненты для косметики http://multichem.co/g13548789-komponenti-dlya-kosmetiki

ароматизаторы пищевые http://multichem.co/g18937821-aromatizatori-harchov-aromatizatory

UA RU

Ефірна олія, що добувається з пальмарози — рідкісної і унікальної представниці злакового родини, близької родички лемонграсу і імбирною трави, володіє широким переліком унікальних властивостей і прославилося як потужний антибактеріальний засіб, здатне захистити навіть від збудників малярії. Дикоросла і дуже ароматна трава, з якої отримують аромамасло, в основному використовується в східній медицині, так і масло, яке сьогодні всім шанувальникам ароматерапії відомо як пальмароза, історично називалося інакше — маслом індійської герані або навіть турецької пеларгонії.Унікальне протимікробну пальмарозовое масло з давніх часів використовували як рідкісну східну альтернативу рожевого масла. На ринки Європи воно потрапляло з Бомбея, продавалося в портах Червоного моря, а звідти вже транспортували в головні центри поширення — Болгарію і Константинополь. Ще в Стародавній Індії пальмарозу і олію з неї активно використовували при харчових отруєння і для зняття лихоманки, додавали до всіх м'ясних делікатесів не тільки поліпшує травлення, але і знезаражуючого кошти.
Пальмароза — незмінний компонент традиційних індійських засобів косметики та парфумерних складів, основа аромату класичного індійського мила. У Туреччині її також використовували для ароматизації тютюну і сумішей для кальянів, масло додавали в масажні суміші і воду для традиційної турецької лазні.Антибактеріальні властивості масла визначають дуже тривалий термін його збереження — як мінімум протягом 5 років пальмарозовое олія абсолютно не змінює свої властивості, лише частково втрачаючи верхні нотки складного запаху.
Аромамасло з індійської герані добувають класичної і звичної для рослинних олій методикою парової дистиляції, при цьому при виробництві можуть використовувати свіжу або суху траву. Ефірне масло з сухої трави більш концентровано і агресивно, тому його використовують в мінімальних концентраціях, а властивості у них в цілому ідентичні.
Зовні масло з легким оливковою тоном, який з віком стає більш жовтим. Це рідке, дуже текуче і легке масло, яке за невагомості можна порівняти з лимонним.
Аромат олії з цієї злакової трави абсолютно для трав нетиповий — він складно-квітковий, здається майже гераниевым, хоча деякі уловлюють в ньому набагато більше рожевих ноток. Витончений, легенький, привабливий, легкий і ранковий, з пряними і льодяниковими обертонами, він настільки несподівано солодкий і світлий, що зачаровує з першого вдиху. Правда, в залежності від віку самого масла і його якості верхні відтінки можуть змінюватися менш привабливі, але все одно дуже приємні.
Підібрати додаток для трав'яного масла, зовсім позбавленого трав'янистих ноток далеко не просто — неординарне пальмарозовое масло добре поєднується хіба що з трояндою і спорідненим по запаху олією герані, а також з амирисом, сандалом, канангой, петитгрейном, грейпфрутом, кедром, лимоном, гваяковым і рожевим деревом, дубовим мохом і каяпутом.Емоційно складний аромат пальмарози — це ідеальний супутник для тих, кому потрібно зміцнити впевненість у своїх силах і своїх можливостях. Воно несе заспокоєння і прийняття себе, але одночасно і налаштовує на оптимістичний лад.
Це ідеальний вибір для зняття напруги, стресу, терапії нервових захворювань. Разом з легким шлейфом пальмарози легко позбутися втоми і занепокоєння, примиритися з собою, відволіктися від повсякденності, впоратися з важкими подіями і переживаннями.
Це масло також посилює уважність і поліпшує запам'ятовування.
Це один із самих легких афродизіаків, що підсилюють взаємну ніжність і зігріваючих емоції.Цілющих властивостей у пальмарози не так багато, як у спорідненого їй лемонграсу, але всі вони досить яскраво виражені. Це ефірне масло чудово відновлює мікрофлору кишечника, бореться з патогенними бактеріями і стимулює нормалізацію травлення, підвищує апетит і допомагає швидко відновитися після захворювань. Благотворно впливає вона і на еластичність, гнучкість і рухливість суглобів і м'язів.
У пальмарозового масла виражений антибактеріальний і протигрибковий ефект, воно повністю захищає від переносників малярії протягом 11 годин, дезінфікує, прискорює загоєння ран і порізів. Крім того, полегшуючи симптоми підвищеної температури і сприяючи її зниження, воно також знімає гострі прояви простудних захворювань. Ефективно дане масло і в комплексному лікуванні запалень сечостатевої системи.Це одне з кращих ефірних масел для постійного догляду за шкірою, що поєднує властивості глибокого зволоження, вирівнювання жирового балансу і стимуляції внутрішнього оновлення. Чудово підходить для усунення дерматитів, екземи, акне і догляду за проблемною шкірою завдяки своїм антисептичним властивостям. Завдяки стимуляції внутрішньої регенерації на клітинному рівні при регулярному застосуванні розгладжує зморшки, усуває в'ялість шкіри, стимулює усунення рубців і сприяє зміцненню стінок судин.
Прекрасне природне дезодоруючу засіб, що усуває неприємні запахи і нормалізує роботу залоз, впливаючи тим самим на джерела їх появи. Відмінно підходить і для інтимної косметики.Ефірне масло з так званої індійської герані можна використовувати виключно в якості зовнішнього кошти. В період вагітності його можна застосовувати лише під наглядом лікаря та з крайньою обережністю, за умови наявності досвіду використання і позитивних результатів.
При нанесенні на шкіру або при прийнятті аромаванн викликає протягом приблизно 3-х хвилин легке, ледь відчутне поколювання. Пальмарозовое масло використовують лише в трьох методи ароматерапії — для збагачення рідкого мила і гелю для душу, прийняття аромаванн або ароматизації приміщень методом аромакурительниц.
Дозування масел не повинні бути занадто високими:
Для ароматичної ванни достатньо 5-6 крапель даного ефірного масла.
Для аромалампи не використовуйте більше 5 крапель пальмарозового масла, починаючи перші процедури з 3-х.
Для збагачення косметичних та побутових коштів на мильній основі на кожні 10 м додайте до 6 крапель, почавши також з 3-х.
Для вирішення проблем з шкірою або конкретних дерматических захворювань методом аплікацій, масажу і розтирань змішують з 10-30 г базового масла взяті по 2 краплі пальмарозовое масло з кедровим (целюліт), гвоздиковим (антибактеріальний), морквяним (целюліт і нерівності), шавлієвою ( потовиділення), елемі і лавандою (втома), розмарином і вербеною (противірусну), чебрецем або материнкою (протигрибковий).
У побутовій сфері пальмарозовое масло використовують для домашніх парфумерних композицій і в миловарінні.

Розфасовано MultiChem.

Эфирное масло, добываемое из пальмарозы — редкой и уникальной представительницы злакового семейства, близкой родственницы лемонграсса и имбирной травы, обладает обширным перечнем уникальных свойств и прославилось как мощное антибактериальное средство, способное защитить даже от возбудителей малярии. Дикорастущая и очень ароматная трава, из которой получают аромамасло, в основном используется в восточной медицине, да и масло, которое сегодня всем поклонникам ароматерапии известно как пальмароза, исторически именовалось иначе — маслом индийской герани или даже турецкой пеларгонии.Уникальное противомикробное пальмарозовое масло с древних времен использовали как редкую восточную альтернативу розового масла. На рынки Европы оно попадало из Бомбея, продавалось в портах Красного моря, а оттуда уже транспортировалось в главные центры распространения — Болгарию и Константинополь. Еще в Древней Индии пальмарозу и масло из нее активно использовали при пищевых отравления и для снятия лихорадки, добавляли ко всем мясным деликатесам не только в качестве улучшающего пищеварение, но и обеззараживающего средства.
Пальмароза — неизменный компонент традиционных индийских средств косметики и парфюмерных составов, основа аромата классического индийского мыла. В Турции ее также использовали — для ароматизации табака и смесей для кальянов, масло добавляли в массажные смеси и воду для традиционной турецкой бани.Антибактериальные свойства масла определяют очень длительный срок его сохранности — как минимум в течение 5 лет пальмарозовое масло абсолютно не меняет свои свойства, лишь частично утрачивая верхние нотки сложного запаха.
Аромамасло из индийской герани добывают классической и привычной для растительных масел методикой паровой дистилляции, при этом при производстве могут использовать свежую или сухую траву. Эфирное масло из сухой травы более концентрировано и агрессивно, поэтому его используют в минимальных концентрациях, но свойства у них в целом идентичны.
Внешне масло с легким оливковым тоном, который с возрастом становится более желтым. Это жидкое, очень текучее и легкое масло, которое по невесомости можно сравнить с лимонным.
Аромат масла из этой злаковой травы совершенно для трав нетипичный — он сложно-цветочный, кажущийся почти гераниевым, хотя некоторые улавливают в нем гораздо больше розовых ноток. Изящный, легчайший, притягательный, легкий и утренний, с пряными и леденцовыми обертонами, он настолько неожиданно сладкий и светлый, что очаровывает с первого вдоха. Правда, в зависимости от возраста самого масла и его качества верхние оттенки могут меняться на менее манящие, но все равно очень приятные.
Подобрать дополнение для травяного масла, вовсе лишенного травянистых ноток далеко не просто — неординарное пальмарозовое масло хорошо сочетается разве что с розой и родственным по запаху маслом герани, а также с амирисом, сандалом, канангой, петитгрейном, грейпфрутом, кедром, лимоном, гваяковым и розовым деревом, дубовым мхом и каяпутом.Эмоционально сложный аромат пальмарозы — это идеальный спутник для тех, кому нужно укрепить уверенность в своих силах и своих возможностях. Оно несет успокоение и принятие себя, но одновременно и настраивает на оптимистический лад.
Это идеальный выбор для снятия напряжения, стресса, терапии нервных заболеваний. Вместе с легким шлейфом пальмарозы легко избавиться от усталости и беспокойства, примириться с собой, отрешиться от повседневности, справиться с тяжелыми событиями и переживаниями.
Это масло также усиливает внимательность и улучшает запоминание.
Это один из самых и легких афродизиаков, усиливающих взаимную нежность и согревающих эмоции.Целебных свойств у пальмарозы не так много, как у родственного ей лемонграсса, но все они довольно ярко выражены. Это эфирное масло прекрасно восстанавливает микрофлору кишечника, борется с патогенными бактериями и стимулирует нормализацию пищеварения, повышает аппетит и помогает быстро восстановиться после заболеваний. Благотворно влияет оно и на эластичность, гибкость и подвижность суставов и мышц.
У пальмарозового масла выражен антибактериальный и противогрибковый эффект, оно полностью защищает от переносчиков малярии в течение 11 часов, дезинфицирует, ускоряет заживление ран и порезов. Кроме того, облегчая симптомы повышенной температуры и способствуя ее понижению, оно также снимает острые проявления простудных заболеваний. Эффективно данное масло и в комплексном лечении воспалений мочеполовой системы.Это одно из лучших эфирных масел для постоянного ухода за кожей, объединяющее свойства глубокого увлажнения, выравнивания жирового баланса и стимуляции внутреннего обновления. Прекрасно подходит для устранения дерматитов, экземы, акне и ухода за проблемной кожей благодаря своим антисептическим свойствам. Благодаря стимуляции внутренней регенерации на клеточном уровне при регулярном применении разглаживает морщины и устраняет дряблость кожи, стимулирует устранение рубцов и способствует укреплению стенок сосудов.
Прекрасное природное дезодорирующее средство, которое устраняет неприятные запахи и нормализует работу желез, воздействуя тем самым на источники их появления. Отлично подходит и для интимной косметики.Эфирное масло из так называемой индийской герани можно использовать исключительно в качестве наружного средства. В период беременности его можно применять лишь под наблюдением врача и с крайней осторожностью, при условии наличия опыта использования и позитивных результатов.
При нанесении на кожу или при принятии аромаванн вызывает в течение приблизительно 3-х минут легкое, едва ощутимое покалывание. Пальмарозовое масло используют всего лишь в трех методах ароматерапии — для обогащения жидкого мыла и гелей для душа, принятия аромаванн или ароматизации помещений методом аромакурительниц.
Дозировки масел не должны быть слишком высокими:
Для ароматической ванны достаточно 5-6 капель данного эфирного масла.
Для аромалампы не используйте более 5 капель пальмарозового масла, начиная первые процедуры с 3-х.
Для обогащения косметических и бытовых средств на мыльной основе на каждые 10 г прибавьте до 6 капель, начав также с 3-х.
Для решения проблем с кожей или конкретных дерматических заболеваний методом аппликаций, массажа и растираний смешивают с 10-30 г базового масла взятые по 2 капли пальмарозовое масло с кедровым (целлюлит), гвоздичным (антибактериальное), морковным (целлюлит и неровности), шалфейным ( потоотделение), элеми и лавандой (усталость), розмарином и вербеной (противовирусное), тимьяном или душицей (противогрибковое).
В бытовой сфере пальмарозовое масло используют для домашних парфюмерных композиций и в мыловарении.

Расфасовано MultiChem.

 

 

Характеристики
Основні
Виробник   Multichem
Країна виробник Германия
Тип засобу Ефірне масло
Вид ефірного масла   Пальмароза
Дія Комплексне  
Цілюще призначення Для догляду за шкірою
Тип шкіри   Всі типи шкіри
Упаковка засобу Скляна пляшка
Об`єм 10.0 (мл)
Тип кожи Все типы кожи
Действие Комплексное
Вид эфирного масла Пальмароза
Целебное назначение Для ухода за кожей
Специфікація
  • Ціна: 37,30 грн.
  • Можливості поставок: 100 шт./день
  • Спосіб упаковки: Без упаковки
Відгуки про товар
Додати відгук