Кошик
59 відгуків
+380952957525
+380676540211
+380983003530
+380993003530

MultiChem. Мигдалю солодкого рафінована олія, 100 мл. Миндаля сладкого рафинированное масло.

62 грн.

Показати оптові ціни
  • 56 грн/шт.
    при замовленні від 5 шт.
  • 50 грн/шт.
    при замовленні від 10 шт.
  • 45 грн/шт.
    при замовленні від 30 шт.
В наявностіОптом і в роздріб
Передзвоніть мені
MultiChem. Мигдалю солодкого рафінована олія, 100 мл. Миндаля сладкого рафинированное масло.
MultiChem. Мигдалю солодкого рафінована олія, 100 мл. Миндаля сладкого рафинированное масло.
62 грн.
В наявності
Купити
Передзвоніть мені
  • +380 показати номер +380952957525 Татьяна
  • +380676540211 Татьяна
  • +380983003530 Офис
  • +380993003530 Офис
Дізнатися партнерські ціни
Дізнатися партнерські ціни
  • +380 показати номер +380952957525 Татьяна
  • +380676540211 Татьяна
  • +380983003530 Офис
  • +380993003530 Офис
  • Контакти
    • Телефон:
      +380952957525, Татьяна
      +380676540211, Татьяна
      +380983003530, Офис
      +380993003530, Офис
    • Контактна особа:
      Менеджер
    • Адреса:
      вул. Лесина, 3, Чернівці, Чернівецька область, Україна
    • Email:
      pigment.market@gmail.com

Сопутствующие товары базовым маслам:

отдушки косметические http://multichem.co/g19002435-vddushki-otdushki

эфирные масла http://multichem.co/g18762584-efrn-olyi-efirnye

компоненты для косметики http://multichem.co/g13548789-komponenti-dlya-kosmetiki

ароматизаторы пищевые http://multichem.co/g18937821-aromatizatori-harchov-aromatizatory

UA RU

Косметичний мигдальне масло, одержуване шляхом холодного пресування з мигдальною кісточки – цей чудодійний засіб, що стоїть на сторожі жіночих краси і здоров'я вже не першу тисячу років. Його активне використання при виготовленні натуральної косметики в домашніх умовах, не секрет, однак це не єдина область застосування масла мигдалю. Воно унікальне за своїми властивостями, володіє знезаражувальним, болезаспокійливу, пом'якшувальною ефектами. Здатна за лічені дні позбавити від болю під час менструації (або при ПМС), якісно вирішити проблему утворення неприємного запаху в «ці» дні, позбавити від розтяжок при вагітності і вирішити багато інших проблем.
Масло мигдалевого горіха володіє такими властивостями: уповільнення природного старіння клітин; створення бар'єру для ультрафіолету (сонцезахисні властивості); запобігання розширення пор за рахунок нормалізації роботи сальних залоз; повернення шкірі пружності, еластичності; зміцнення волосяних цибулин; виведення «поганого» холестерину з крові; лікування шкірних захворювань і герпесу; омолоджуючим, зволожуючим, регенераційною, протизапальну. Масло мигдалю часто використовується для прискорення росту волосся, але застосування мигдалевого масла не обмежується волоссям і масками для обличчя, з його допомогою можна доглядати за всіма частинами тіла, використовувати в якості лікарського препарату при високій кислотності шлунка, болю у вухах, порушення роботи секреції шкіри. Маслом насичують готові косметичні та лікувальні засоби або приготовані самостійно вдома. Мигдальне масло можна застосовувати на окремих ділянках шкіри в чистому вигляді, але захоплюватися не варто, так як продукт містить велику кількість кислот. Після нанесення на шкіру, з'являється «холодильний» ефект. Побоюватися цього властивості масла не треба, воно не являє загрози, якщо не перестаратися. Мигдальне масло «працює» як самостійно, так і в поєднанні з іншими речовинами. Варто пам'ятати, що масло має приголомшливе властивість зволоження шкіри, тому, готуючи склади, додавати гліцерин немає необхідності. Якщо шкіра дуже суха, зневоднена і виснажена, потрібно застосовувати масло ядра мигдалю на вологі покрови (попередньо вмившись). Повністю «розкривається» масло, якщо його злегка нагріти (але не перегрівати ні в якому разі!). Цей продукт має відмінні очищувальні властивості, тому на його основі або з додаванням можна готувати очищають шкіру засоби, «змивку» для демакіяжу (в тому числі і очей), зняття водостійкої туші і стійкої помади. Ефект буде таким же якісним, як від застосування якісних «магазинних» косметичних засобів. Мигдальне масло: застосування в косметології Величезної кількості жінок знайома проблема появи неприємного запаху в інтимній зоні. Деякі дами страждають настільки, що змушені кілька разів на день відвідувати душ, міняти білизну. Звичайно, не завжди можливо виконати гігієнічні процедури, особливо, якщо перебуваєш на роботі. Мигдальне масло, змішане з іншими аромамаслами (лавандова, апельсина солодкого, рожеве, пачулі, чайного дерева), може назавжди позбавити представницю прекрасної половини людства від такої серйозної проблеми, як поява неприємного запаху. Досить робити спринцювання, підмивання ароматизованою водою або використовувати тампони з нанесенням декількох крапель масел (також це чудове болезаспокійливий засіб під час менструального циклу). В народі давно відомо це властивість мигдалю, а суміш мигдального і лавандового масел називають «запах чистоти». Регулярне підмивання водою, в якій розведена суміш, гарантує, що жіноче тіло буде виділяти дуже приємний аромат, схожий по дії з ароматичними афродизіаками. Запросто можна вирішити й таку проблему, як погано пахне піт. Якщо не допомагають антиперспіранти або просто немає можливості їх використовувати (закінчився флакон у несподіваний момент), а намічається вихід «в люди», можна застосувати суміш соди з додаванням олії мигдалевого горіха. Засіб просто наноситься на область пахв після прийняття душу. Звичайно, такий варіант можливий тільки в тому випадку, якщо надівається одяг з рукавами. Мигдальне масло і соду можна застосовувати для профілактики рясного потообразования після кожного прийому душу. Залишають засіб до наступного відвідування ванної. Ніякої загрози для шкіри вона не представляє. Для якого типу шкіри підходить мигдальне масло? Ця витяжка відноситься до числа універсальних косметичних масел, які підходять для всіх типів шкіри (включаючи гіперчутливість, схильну до подразнень, пошкоджень). Мигдальне олія здатна загоювати мікротріщини, позбавляти від розтяжок при вагітності, псоріазу, екземи та інших шкірних проявів захворювань, поетом використовувати його допускається навіть у тому випадку, якщо на шкірних покривах мають ранки. Для догляду за дитячою шкірою продукт слід застосовувати дуже обережно. Мигдаль солодкий використовують для вживання в їжу (випічка, десерти, салати та інше).

Розфасовано MultiChem.

Косметическое миндальное масло, получаемое путем холодного прессования из миндальной косточки – настоящее чудодейственное средство, стоящее на страже женских красоты и здоровья уже не первую тысячу лет. Его активное использование при изготовлении натуральной косметики в домашних условиях, не секрет, однако это не единственная область применения масла миндаля. Оно уникально по своим свойствам, обладает обеззараживающим, болеутоляющим, смягчающим эффектами. Способно за считанные дни избавить от боли во время менструации (или при ПМС), качественно решить проблему образования неприятного запаха в «эти» дни, избавить от растяжек при беременности и решить многие другие проблемы.
Масло миндального ореха обладает такими свойствами: замедление естественного старения клеток; создание барьера для ультрафиолета (солнцезащитные свойства); предотвращение расширения пор за счет нормализации работы сальных желез; возвращение коже упругости, эластичности; укрепление волосяных луковиц; выведение «плохого» холестерина из крови; лечение кожных заболеваний и герпеса; омолаживающим, увлажняющим, регенерационным, противовоспалительным. Масло миндаля часто используется для ускорения роста волос, но применение миндального масла не ограничивается волосами и масками для лица, с его помощью можно ухаживать за всеми частями тела, использовать в качестве лекарственного препарата при высокой кислотности желудка, болей в ушах, нарушениях работы секреции кожи. Маслом насыщают готовые косметические и ухаживающие средства или приготовленные самостоятельно дома. Миндальное масло можно применять на отдельных участках кожи в чистом виде, но увлекаться не стоит, так как продукт содержит большое количество кислот. После нанесения на кожу, появляется «холодильный» эффект. Опасаться этого свойства масла не нужно, оно не представляет угрозы, если не переусердствовать. Миндальное масло «работает» как самостоятельно, так и будучи в соединении с другими веществами. Стоит помнить, что масло имеет потрясающее свойство увлажнения кожи, поэтому, приготавливая составы, добавлять глицерин нет необходимости. Если кожа слишком сухая, обезвоженная и истощенная, нужно применять масло ядра миндаля на влажные покровы (предварительно умывшись). Полностью «раскрывается» масло, если его слегка нагреть (но не перегревать ни в коем случае!). Этот продукт имеет отличные очищающие свойства, поэтому на его основе или с добавлением можно приготавливать очищающие кожу средства, «смывку» для демакияжа (в том числе и глаз), снятия водостойкой туши и стойкой помады. Эффект будет таким же качественным, как от применения качественных «магазинных» косметических средств. Миндальное масло: применение в косметологии Огромному количеству женщин знакома проблема появления неприятного запаха в интимной зоне. Некоторые дамы страдают настолько, что вынуждены несколько раз на день посещать душ и менять нижнее белье. Конечно, не всегда возможно выполнить гигиенические процедуры, особенно, если находишься на работе. Миндальное масло, смешанное с другими аромамаслами (лавандовое, апельсина сладкого, розовое, пачули, чайного дерева), может навсегда избавить представительницу прекрасной половины человечества от такой серьезной проблемы, как появление неприятного запаха. Достаточно делать спринцевания, подмывания ароматизированной водой или использовать тампоны с нанесением нескольких капель масел (также это прекрасное болеутоляющее средство во время менструального цикла). В народе давно известно это свойство миндаля, а смесь миндального и лавандового масел называют «запахом чистоты». Регулярное подмывание водой, в которой разведена смесь, гарантирует, что женское тело будет источать очень приятный аромат, схожий по действию с ароматическими афродизиаками. Запросто можно решить и такую проблему, как дурно пахнущий пот. Если не помогают антиперсперанты или просто нет возможности их использовать (закончился флакон в неожиданный момент), а намечается выход «в люди», можно применить смесь соды с добавлением масла миндального ореха. Средство просто наносится на область подмышек после принятия душа. Конечно, такой вариант возможен только в том случае, если надевается одежда с рукавами. Миндальное масло и соду можно применять для профилактики обильного потообразования после каждого приема душа. Оставляют средство до следующего посещения ванной. Никакой угрозы для кожи оно не представляет. Для какого типа кожи подходит миндальное масло? Эта вытяжка относится к числу универсальных косметических масел, подходящих для всех типов кожи (включая гиперчувствительную, склонную к раздражениям, повреждениям). Миндальное масло способно заживлять микротрещины, избавлять от растяжек при беременности, псориаза, экзем и других проявлений кожных заболеваний, поэтом использовать его допускается даже в том случае, если на кожных покровах имеют ранки. Для ухода за детской кожей продукт следует применять очень осторожно. Миндаль сладкий используют для употребления в пищу (выпечка, десерты, салаты и прочее).

Расфасовано MultiChem.

Характеристики
Основні атрибути
Виробник   Multichem
Країна виробник Германия
Вид рослинної олії   Миндальное
Упаковка засобу Скляна пляшка
Об`єм 100.0 (мл)
Вес 100 г
Тип кожи нет
Тип средства нет
Додаткові характеристики
Целебное назначение нет
Состав натуральное
Действие Комплексное
Вид эфирного масла нет
Пол нет
  • Ціна: 62 грн.
  • Можливості поставок: 100 шт./день
  • Спосіб упаковки: Без упаковки
Відгуки про товар
Додати відгук