Кошик
59 відгуків
+380952957525
+380676540211
+380983003530
+380993003530

MultiChem. Каріте (Ши) рафінована олія, 100 мл. Карите (Ши) рафинированное масло.

62 грн.

Показати оптові ціни
  • 56 грн/шт.
    при замовленні від 5 шт.
  • 50 грн/шт.
    при замовленні від 10 шт.
  • 45 грн/шт.
    при замовленні від 30 шт.
В наявностіОптом і в роздріб
Передзвоніть мені
MultiChem. Каріте (Ши) рафінована олія, 100 мл. Карите (Ши) рафинированное масло.
MultiChem. Каріте (Ши) рафінована олія, 100 мл. Карите (Ши) рафинированное масло.
62 грн.
В наявності
Купити
Передзвоніть мені
  • +380 показати номер +380952957525 Татьяна
  • +380676540211 Татьяна
  • +380983003530 Офис
  • +380993003530 Офис
Дізнатися партнерські ціни
Дізнатися партнерські ціни
  • +380 показати номер +380952957525 Татьяна
  • +380676540211 Татьяна
  • +380983003530 Офис
  • +380993003530 Офис
  • Контакти
    • Телефон:
      +380952957525, Татьяна
      +380676540211, Татьяна
      +380983003530, Офис
      +380993003530, Офис
    • Контактна особа:
      Менеджер
    • Адреса:
      вул. Лесина, 3, Чернівці, Чернівецька область, Україна
    • Email:
      pigment.market@gmail.com

Сопутствующие товары базовым маслам:

отдушки косметические http://multichem.co/g19002435-vddushki-otdushki

эфирные масла http://multichem.co/g18762584-efrn-olyi-efirnye

компоненты для косметики http://multichem.co/g13548789-komponenti-dlya-kosmetiki

ароматизаторы пищевые http://multichem.co/g18937821-aromatizatori-harchov-aromatizatory

UA RU

Якщо ви любите натуральну косметику, то знайомі з багатьма рослинними інгредієнтами, які застосовуються для створення різноманітних кремів, лосьйонів, тоніків. Один з часто використовуваних природних компонентів – масло ши. Даний продукт отримують з плодів дерева під назвою ши. Речовина має тверду консистенцію при температурі нижче 35С. Якщо підвищити цей показник теплової, то масло ши, або каріте, починає легко плавитися. Запах у цього рослинного продукту ніжний і приємний, з горіховими нотами. Залежно від особливостей сировини і способу виробництва масла, колір його може варіювати від білого до зеленувато-жовтого. Його вживають в їжу, використовують для виробництва шоколаду, косметичних та фармацевтичних засобів. При кімнатній температурі цей рослинний продукт дуже схожий на топлене масло. Це подібність, напевно, головне, що кидається в очі європейцеві. Шотландський мандрівник Мунго Парк, який одним з перших вихідців зі Старого Світу став очевидцем виробництва масла ши, по достоїнству оцінив харчові якості продукту. Він зазначив, що дана рослинна сировина може зберігатися у несоленому вигляді цілий рік. Смак екзотичного продукту, за словами Парку, нічим не поступається звичному для європейців коров'ячого вершкового масла вищого сорту. Не дивно, що у місцевого населення Буркіна-Фасо та інших африканських держав цей рослинний жир входить в щоденний раціон. Після нотаток шотландця, так захоплено описав масло ши, застосування та властивості даного продукту викликали великий інтерес у європейців. Як його виготовляють? На батьківщині зростання дерева ши, масло каріте виробляють вручну, напевно, і в наші дні. Збір врожаю горіхів випадає на сезон дощів. Цікавою особливістю виробництва масла ши є той факт, що він повністю феминизирован. Весь нелегкий процес вилучення жирного продукту здійснюється прекрасними і працьовитими мешканками Африки. Після збору врожаю горіхів їх поміщають в чани і тримають близько двох тижнів в землі. М'якоть плодів згниває, і насіння витягуються простіше. Їх відварюють щоб уникнути проростання і чотири дні піддають обжарке. Такий напівфабрикат можна зберігати тривалий час, до дев'яти місяців. Щоб витягти з насіння олія, їх звільняють від шкірки і смажать цілу добу. Підготовлені ядра дроблять, товчуть у ступі до пастоподібного стану і інтенсивно вимішують. Отриману суміш виполіскують у великій кількості води кілька разів, відокремлюючи піну. Далі цю субстанцію кип'ятять протягом декількох годин, знімаючи верхній шар. Це і є дорогоцінний цільовий продукт – масло ши. Застосування і властивості жиру в Африці в основному пов'язують з поживною цінністю сировини. Де можна використовувати даний продукт? Це для нас олія каріте є екзотикою, а африканці готують з ним їжу, мажуть стіни і вікна в сезон дощів і застосовують для нехитрих лікувальних і косметичних потреб. Близько 90% виробленого продукту вживається для власних потреб населенням чорного континенту. Після того як в Європі і США спробували масло ши, застосування і властивості рослинної сировини лягли в основу багатьох наукових і технологічних розробок. Сьогодні в Африці закуповується по більшій частині не готова жирова субстанція, а насіння самої рослини. Механічно перероблене масло ши, властивості та застосування, фото і опис якого тепер знайомі багатьом жителям планети вважається більш чистим і стабільним продуктом. Він використовується в харчових цілях і у виробництві косметичних засобів. Якості цього масла обумовлені його складом. В даний час досить часто до складу косметичних продуктів включають масло ши. Властивості і застосування цього жирного речовини безпосередньо ґрунтуються на його складі. Масло каріте містить такі біологічно активні речовини: Тригліцериди, жирні кислоти: Олеїнова (до 55%) – омега-9 кислота, добрий емульгатор, широко використовується в хімічному синтезі, в миловарінні, виробництві косметики. Стеаринова (до 45%) - карбонова кислота, найбільш поширена в природі. Для організму людини ця речовина є енергетичним депо. Ця кислота широко використовується в миловарінні й у виробництві косметичної продукції. Пальмітинова (до 7%) – одноосновная ненасыщенная кислота, надає гідрофобний властивості, застосовується у виробництві мила, миючих складів і косметики. Лінолева (до 8%) – одноосновная омега-6-кислота, належить до незамінних для людського організму. Ця кислота сприяє відновленню і нормального функціонування клітинних мембран. Ліноленова (1%) – відноситься до омега-3-ненасичених жирних кислот, і становить неабияку цінність для людського організму. Неомыляемые речовини: Поліфеноли мають протимікробну активність, надають стимулюючу і протиокислювальну дію. Токофероли, які в сукупності утворюють вітамін Е, надають омолоджуючу, регенеруючу, антиоксидантну, онкопротекторний дію. Трітерпени стимулюють насичення киснем клітин, знижують рівень холестерину, служать сонцезахисним фільтром. Стероїди володіють високою біологічною активністю і омолоджуючу дію. Терпенові спирти обумовлюють запах олії. Вони володіють протизапальними, антисептичними властивостями і доставляють корисні речовини глибоко в шкіру. Вуглеводні (до 3%) виконують зволожуючу функцію. Від способу вживання залежить ефект. Таким чином, можна зробити висновок, що масло ши, властивості та застосування, вважається дуже цінним продуктом. Якщо вживати його всередину, то незамінні жирні кислоти сприяють ефективному зниженню рівня холестерину. Дане масло омолоджує організм, активно бореться зі старінням і раком, насичує клітини киснем. Як свідчать відгуки, якщо застосовувати масло ши зовнішньо, то спостерігається зволоження, регенерація, омолодження шкіри, поліпшується периферичний кровообіг. Відзначається відновлення клітинних мембран, зняття запалення, усунення лущення. Масло ши, властивості і застосування в косметології якого зараз викликають великий інтерес, може бути використано як моносредство, але найчастіше включається до складу широкого спектру продуктів по догляду за шкірою обличчя і тіла, а також за волоссям. Масло ши для шкіри обличчя Даний рослинний жироподобный інгредієнт буде корисний для сухої, в'янучої, подразненої шкіри. Всю необхідну інформацію про масло ши, властивості і застосування для особи, відгуки та рекомендації фахівців і споживачів ви знайдете нижче. Цей інгредієнт вже два десятки років активно включається до складу косметичних засобів і заслужив народну любов і визнання. Масло ши заспокоює запалені ділянки, пом'якшує огрубілі зони, захищає від негативного впливу навколишнього середовища, відновлює бар'єрні функції, надає омолоджуючу і антиоксидантну дію, служить сонячним фільтром. Наявність фитостероидов робить цей рослинний інгредієнт унікальним і ефективним помічником у боротьбі зі старінням організму. Масло каріте запускає оновлення клітин на рівні, притаманному молодому організму. Жінки, які застосовують крему і маски з каріте, відзначають відмінні результати: шкіра ідеально зволожена, зморшки скорочуються, повертається пружність. Фахівці рекомендують застосовувати косметичні засоби з маслом ши після тридцяти років, коли прекрасні дами стикаються з першими ознаками старіння шкіри. Молодим дівчатам даний інгредієнт допоможе в боротьбі з акне. Споживачі відзначають скорочення запалень шкіри і швидке загоєння рубців після прищів і вугрів. Масло ши, властивості і застосування для обличчя якого гідно оцінені, перешкоджає утворенню камедонов і не закупорює пори. Це означає, що механізм утворення вугрів і прищів переривається, і шкіра стає чиста, рівна, гладка і свіжа. Добре себе зарекомендувало масло каріте як антицелюлітного компонента. Воно підвищує мікроціркулляцію шкіри і бореться з горезвісної " апельсинової кіркою. Якщо до складу крему від целюліту були додані масло апельсина і екстракт кави, то терпени каріте доставлять їх у глибокі шари дерми. Також жінки відзначають, що зникає не тільки горбиста структура, шкіра стає більш пружною і м'якою. Розтяжки, що виникають в період вагітності і по ряду інших причин, також можна зробити менш помітними за допомогою олії ши. Надаючи регенеруючу дію та відновлюючи клітинні структури, цей рослинний компонент перешкоджає утворенню стрий і допомагає налагодити загоєння рубців. Корична кислота, що входить до складу олії ши служить природним УФ-фільтром і активно застосовується у виробництві спеціальних сонцезахисних засобів. Масло ши показало відмінні результати у відновленні пошкоджених волосся. Якщо шкіра голови суха, то можна наносити кошти з каріте по все довжині і втирати в коріння. В іншому випадку фахівці рекомендують використовувати масло ши на волоссі, відступаючи від коренів кілька сантиметрів. Маску слід тримати від двох до п'яти хвилин в залежності від сухості і ступеня пошкодженості шевелюри. Жінки відзначають, що вже після першого тижня застосування засобів з каріте волосся оживають, стають пружними, м'якими і блискучими. Крім косметичної індустрії, цей рослинний інгредієнт широко використовується у виробництві продуктів харчування. Досить давно масло ши, властивості і застосування в харчовій галузі якого стали затребувані відразу після його появи в Європі, стало впроваджуватися у виготовленні маргарину. У складі цієї речовини багато тригліцеридів, які шляхом гідратації дають великий вихід насичених жирів і роблять виробництво вигідним. Масло каріте також часто застосовується у виготовленні шоколаду в якості замінника какао-масла. Воно може використовуватися як повноцінний замінник вершкового масла, і цей продукт набагато краще свого аналога тваринного походження. Він не тільки не містить холестерину, але і сприяє боротьбі з атеросклерозом, захищає від старіння, перешкоджає розвитку раку. Наявність в ньому фітогормонів робить масло каріте вельми корисним для жінок в період менопаузи.

Розфасовано MultiChem.

Если вы любите натуральную косметику, то знакомы со многими растительными ингредиентами, которые применяются для создания разнообразных кремов, лосьонов, тоников. Один из часто используемых природных компонентов – масло ши. Данный продукт получают из плодов дерева под названием ши. Вещество имеет твердую консистенцию при температуре ниже 35˚С. Если повысить этот тепловой показатель, то масло ши, или карите, начинает с легкостью плавиться. Запах у этого растительного продукта нежный и приятный, с ореховыми нотами. В зависимости от особенностей сырья и способа производства масла, цвет его может варьировать от белого до зеленовато-желтого. Его употребляют в пищу, используют для производства шоколада, косметических и фармацевтических средств. При комнатной температуре этот растительный продукт весьма похож на топленое масло. Это сходство, наверное, главное, что бросается в глаза европейцу. Шотландский путешественник Мунго Парк, который одним из первых выходцев из Старого Света стал очевидцем производства масла ши, по достоинству оценил пищевые качества продукта. Он отметил, что данное растительное сырье может храниться в несоленом виде целый год. Вкус экзотического продукта, по словам Парка, ничем не уступает привычному для европейцев коровьему сливочному маслу высшего сорта. Неудивительно, что у местного населения Буркина-Фасо и других африканских государств этот растительный жир входит в ежедневный рацион. После заметок шотландца, так восторженно описавшего масло ши, применение и свойства данного продукта вызвали большой интерес у европейцев. Как его производят? На родине произрастания дерева ши масло карите производят вручную, наверное, и в наши дни. Сбор урожая орехов выпадает на сезон дождей. Интересной особенностью производства масла ши является тот факт, что он полностью феминизирован. Весь нелегкий процесс извлечения жирного продукта осуществляется прекрасными и работящими жительницами Африки. После сбора урожая орехов их помещают в чаны и держат около двух недель в земле. Мякоть плодов сгнивает, и семена извлекаются проще. Их отваривают во избежание прорастания и четыре дня подвергают обжарке. Такой полуфабрикат можно хранить длительно, до девяти месяцев. Чтобы извлечь из семян масло, их освобождают от кожуры и жарят целые сутки. Подготовленные ядра дробят, толкут в ступе до пастообразного состояния и интенсивно вымешивают. Полученную смесь выполаскивают в большом количестве воды несколько раз, отделяя пену. Далее эту субстанцию кипятят на протяжении нескольких часов, снимая верхний слой. Это и есть драгоценный целевой продукт – масло ши. Применение и свойства этого жира в Африке в основном связывают с питательной ценностью сырья. Где можно использовать данный продукт? Это для нас масло карите является экзотикой, а африканцы готовят с ним еду, мажут стены и окна в сезон дождей и применяют для нехитрых лечебных и косметических нужд. Около 90% произведенного продукта употребляется для собственных нужд населением черного континента. После того как в Европе и США попробовали масло ши, применение и свойства этого растительного сырья легли в основу множества научных и технологических разработок. Сегодня в Африке закупается по большей части не готовая жировая субстанция, а семена самого растения. Механически переработанное масло ши, свойства и применение, фото и описание которого теперь знакомы многим жителям планеты считается более чистым и стабильным продуктом. Он используется в пищевых целях и в производстве косметических средств. Качества этого масла обусловлены его составом. В настоящее время довольно часто в состав косметических продуктов включают масло ши. Свойства и применение этого жирного вещества напрямую основываются на его составе. Масло карите содержит следующие биологически активные вещества: Триглицериды или жирные кислоты: Олеиновая (до 55%) – омега-9 кислота, хороший эмульгатор, широко применяется в химическом синтезе, в мыловарении, производстве косметики. Стеариновая (до 45%) - карбоновая кислота, наиболее распространенная в природе. Для организма человека это вещество является энергетическим депо. Эта кислота широко применяется в мыловарении и в производстве косметической продукции. Пальмитиновая (до 7%) – одноосновная ненасыщенная кислота, придает гидрофобный свойства, применяется в производстве мыла, моющих составов и косметики. Линолевая (до 8%) – одноосновная омега-6-кислота, относится к незаменимым для человеческого организма. Эта кислота способствует восстановлению и нормальному функционированию клеточных мембран. Линоленовая (1%) – относится к омега-3-ненасыщенным жирным кислотам, и представляет немалую ценность для человеческого организма. Неомыляемые вещества:  Полифенолы обладают противомикробной активностью, оказывают адаптогенное и противоокислительное действие. Токоферолы, которые в совокупности образуют витамин Е, оказывают омолаживающее, регенерирующее, антиоксидантное, онкопротекторное действие. Тритерпены стимулируют насыщение кислородом клеток, снижают уровень холестерина, служат солнцезащитным фильтром. Стероиды обладают высокой биологической активностью и омолаживающим действием. Терпеновые спирты обуславливают запах масла. Они обладают противовоспалительными, антисептическими свойствами и доставляют полезные вещества глубоко в кожу. Углеводороды (до 3%) выполняют увлажняющую функцию. От способа применения зависит эффект. Таким образом, можно сделать вывод, что масло ши, свойства и применение, считается весьма ценным продуктом. Если употреблять его внутрь, то незаменимые жирные кислоты способствуют эффективному снижению уровня холестерина. Данное масло омолаживает организм, активно борется со старением и раком, насыщает клетки кислородом. Как свидетельствуют отзывы, если применять масло ши наружно, то наблюдается увлажнение, регенерация, омолаживание кожи, улучшается периферическое кровообращение. Отмечается восстановление клеточных мембран, снятие воспаления, устранение шелушения. Масло ши, свойства и применение в косметологии которого сейчас вызывают большой интерес, может быть использовано как моносредство, но чаще всего включается в состав широкого спектра продуктов по уходу за кожей лица и тела, а также за волосами. Масло ши для кожи лица Данный растительный жироподобный ингредиент будет полезен для сухой, увядающей, раздраженной кожи. Всю интересующую информацию про масло ши, свойства и применение для лица, отзывы и рекомендации специалистов и потребителей вы найдете ниже. Этот ингредиент уже два десятка лет активно включается в состав косметических средств и заслужил народную любовь и признание. Масло ши успокаивает воспаленные участки, смягчает огрубевшие зоны, защищает от негативного влияния окружающей среды, восстанавливает барьерные функции, оказывает омолаживающее и антиоксидантное действие, служит солнечным фильтром. Наличие фитостероидов делает этот растительный ингредиент уникальным и эффективным помощником в борьбе со старением организма. Масло карите запускает обновление клеток на уровне, присущем молодому организму. Женщины, применяющие крема и маски с карите, отмечают отличные результаты: кожа идеально увлажнена, морщины сокращаются, возвращается упругость. Специалисты рекомендуют применять косметические средства с маслом ши после тридцати лет, когда прекрасные дамы сталкиваются с первыми признаками старения кожи. Молодым девушкам данный ингредиент поможет в борьбе с акне. Потребители отмечают сокращение воспалений кожи и быстрое заживление рубцов после прыщей и угрей. Масло ши, свойства и применение для лица которого по достоинству оценены, препятствует образованию камедонов и не закупоривает поры. Это означает, что механизм образования угрей и прыщей прерывается, и кожа становится чистая, ровная, гладкая и свежая. Хорошо себя зарекомендовало масло карите в качестве антицеллюлитного компонента. Оно повышает микроциркулляцию кожи и борется с пресловутой апельсиновой коркой. Если в состав крема от целлюлита были добавлены масло апельсина и экстракт кофе, то терпены карите доставят их в глубокие слои дермы. Также женщины отмечают, что исчезает не только бугристая структура, кожа становится более упругой и мягкой. Растяжки, возникающие в период беременности и по ряду других причин, также можно сделать менее заметными с помощью масла ши. Оказывая регенерирующее действие и восстанавливая клеточные структуры, этот растительный компонент препятствует образованию стрий и помогает наладить заживление рубцов. Коричная кислота, входящая в состав масла ши служит естественным УФ-фильтром и активно применяется в производстве специальных солнцезащитных средств. Масло ши показало отличные результаты в восстановлении поврежденных волос. Если кожа головы сухая, то можно наносить средства с карите по все длине и втирать в корни. В ином случае специалисты рекомендуют использовать масло ши на волосах, отступая от корней несколько сантиметров. Маску следует держать от двух до пяти минут в зависимости от сухости и степени поврежденности шевелюры. Женщины отмечают, что уже после первой недели применения средств с карите волосы оживают, становятся упругими, мягкими и блестящими.  Помимо косметической индустрии, данный растительный ингредиент широко используется в производстве продуктов питания. Довольно давно масло ши, свойства и применение в пищевой отрасли которого стали востребованы сразу после его появления в Европе, стало внедряться в изготовлении маргарина. В составе этого вещества много триглицеридов, которые путем гидратации дают большой выход насыщенных жиров и делают производство выгодным. Масло карите также часто применяется в изготовлении шоколада в качестве заменителя какао-масла. Оно может использоваться как полноценный заменитель сливочного масла, и этот продукт намного лучше своего аналога животного происхождения. Он не только не содержит холестерина, но и способствует борьбе с атеросклерозом, защищает от старения, препятствует развитию рака. Наличие в нем фитогормонов делает масло карите весьма полезным для дам в период менопаузы.

Расфасовано MultiChem.

Характеристики
Основні атрибути
Виробник   Multichem
Країна виробник Германия
Тип засобу   Проста (чиста) олія
Вид рослинної олії Дерева ши
Дія Регенерирующее
Тип шкіри   Всі типи шкіри
Упаковка засобу Скляна пляшка
Об`єм 100.0 (мл)
Вага 100.0 (г)
Додаткові характеристики
Целебное назначение нет
Состав натуральное
Тип кожи нет
Действие Комплексное
Тип средства нет
Вид эфирного масла нет
Пол нет
  • Ціна: 62 грн.
  • Можливості поставок: 100 шт./день
  • Спосіб упаковки: Без упаковки
Відгуки про товар
Додати відгук
  • Алена Менеджер

    Масло хорошего качества