Кошик
60 відгуків
+380952957525
+380676540211
+380983003530
+380993003530

MultiChem. Волоського горіху нерафінована олія, 100 мл. Грецкого ореха не рафинированное масло.

52 грн.

Показать оптовые цены
  • 48 грн/шт.
    при заказе от 5 шт.
  • 43 грн/шт.
    при заказе от 10 шт.
  • 39 грн/шт.
    при заказе от 30 шт.
В наявностіОптом і в роздріб
Передзвоніть мені
MultiChem. Волоського горіху нерафінована олія, 100 мл. Грецкого ореха не рафинированное масло.
MultiChem. Волоського горіху нерафінована олія, 100 мл. Грецкого ореха не рафинированное масло.
52 грн.
В наявності
Купити
Передзвоніть мені
  • +380 показати номер +380952957525 Татьяна
  • +380676540211 Татьяна
  • +380983003530 Офис
  • +380993003530 Офис
Узнать партнерские цены
Узнать партнерские цены
  • +380 показати номер +380952957525 Татьяна
  • +380676540211 Татьяна
  • +380983003530 Офис
  • +380993003530 Офис
  • Контакти
    • Телефон:
      +380952957525, Татьяна
      +380676540211, Татьяна
      +380983003530, Офис
      +380993003530, Офис
    • Контактна особа:
      Менеджер
    • Адреса:
      вул. Лесина, 3, Чернівці, Чернівецька область, Україна
    • Email:
      pigment.market@gmail.com

Сопутствующие товары базовым маслам:

отдушки косметические http://multichem.co/g19002435-vddushki-otdushki

эфирные масла http://multichem.co/g18762584-efrn-olyi-efirnye

компоненты для косметики http://multichem.co/g13548789-komponenti-dlya-kosmetiki

ароматизаторы пищевые http://multichem.co/g18937821-aromatizatori-harchov-aromatizatory

UA RU

Волоський горіх з точки зору народної медицини є унікальним рослиною, всі частини якого наділені цілющими властивостями і можуть активно використовуватися для лікування або попередження самих різних захворювань. Багатогранні таланти цього потужного і вельми поширеного представника деревних, плоди якого так звикли вживати в їжу, сповна притаманні і що видобувається з його насіння базового масла, одному з найбільш недооцінених рослинних масел з класу «доступних». Горіхи, які в нас вважаються самими звичайними — насіння величного волоського горіха, також званого червоним деревом — унікальні представники горіхового сімейства і за своїм складом, і за своїми властивостями. Адже поживних речовин і мікроелементів в ядрах волоського горіха міститься більше, ніж у яйцях, будь-якому вигляді м'яса і молочних продуктів, а унікальне вміст лізину не повторюється ні в одному іншому вигляді горіхів.
Вважається, що на територію Росії волоський горіх був завезений трохи більше тисячі років тому грецькими купцями по легендарному шляху «з варяг в греки», і спочатку його назвали саме як волоський горіх, лише потім змінивши законне назву на волоський горіх. Завдяки своїй здатності давати настільки рясний урожай волоський горіх завжди вважався символом довголіття і достатку, в деяких країнах і до сьогодні зберігається традиція висаджувати в честь народження дитини горіх в якості своєрідного приданого, а в Шотландії по одному з видів волоського горіха — білому, визначали загрозу псування, що проявляється в потемнении плодів.
Олія з ядер волоського горіха добувають простим і абсолютно примітивним методом — пресуванням без нагріву з подрібненого насіння. Його склад дійсно незвичайний. Саме це масло вважається абсолютним рекордсменом серед базових за вмістом вітаміну Е, в ньому крім фосфору, міді, цинку, магнію, заліза, кальцію містяться йод і кобальт, досить широко представлені фітостерини, сфинголипиды і фосфоліпіди, каротиноїди і все «шкірні» вітаміни — групи В, РР до А, До, З та О.
В складі масла домінують ненасичені жирні кислоти, з яких більше половини частки приходиться на лінолеву, третина — на олеїнову, а залишок — на альфа-лінолеву і гамма-ліноленову кислоти.
Завдяки високому вмісту лізину масло володіє здатністю прискорювати і оптимізувати засвоєння білків, комбінація основних компонентів зводить олія з ядер волоського горіха в ранг кращих засобів для профілактики серцевих і судинних захворювань (особливо атеросклерозу) і нормалізації метаболізму.
Зовні дане масло досить рідке, за плинності порівнянне з соняшниковою, при цьому його забарвлення виражено золотистий з можливими бурштиновими переливами. Зберігається дане базове масло лише до 2 років при повному дотриманні норм затемнення і герметичності. Використовується «грецьке» масло без попереднього розведення або для посилення специфічних властивостей в сумішах, воно походить в якості транспортного засобу для ефірних масел.
Масло можна вживати всередину. Аромат — виражено горіховий смак — характерний для ядер волоського горіха, але більш м'який.
Масло, незважаючи на свою жирність, практично не залишає видимих жирних слідів на шкірі, після прямого нанесення моментально відчувається пом'якшувальний ефект. У грецького горіха сильно виражені властивості швидкого зволоження, глибокого насичення шкірних покривів, особливо помітні на сухих ділянках шкіри. Протягом однієї хвилини після нанесення на запалені ділянки надає видимий заспокійливий ефект.
Базова олія з ядер волоського горіха вважається одним з кращих рослинних олій для внутрішнього застосування, при цьому його можна використовувати як окремий лікувальний засіб, так і в якості рослинної олії для холодних страв в кулінарії.
Лікувальні властивості у волоського горіха найбільш виражені в ролі стабилизующего, нормализирующего кошти. Дане масло нормалізує імунітет, підвищуючи опірність і загальний тонус організму, прекрасно підходить на роль основного компонента для відновлення після важких захворювань, повернення до нормальної життєдіяльності. Вважається, що найбільш сильно властивості волоського горіха проявляються в похилому віці, при гіпертонії, діабеті, ішемії.
Олія з ядер улюблених багатьма горіхів сприяє зниженню рівня холестерину, при регулярному вживанні сприяє повній профілактиці утворення атеросклеротичних змін судин і є засобом тривалої нормалізації рівня холестерину в крові. На відміну від багатьох базових масел, не протипоказане при гепатитах, в тому числі і хронічних, прекрасний засіб для профілактики судинних та серцевих захворювань, загальної нормалізації обміну речовин і лікування хвороб печінки, ефективно і при захворюваннях нирок. Може використовуватися для нормалізації функцій щитовидної залози, при глистах, підвищеної кислотності, колітах, сечокам'яної хвороби.
Нормализующе впливає на статеві функції, прекрасно підходить для годуючих матерів. Ефективно проявляє себе грецький горіх і в терапії варикозу, фурункульозу, псоріазу, екземи, туберкульозу. Вважається, що впливаючи на внутрішню опірність, в тому числі проявляє антирадиационные та антиканцерогенні якості.
повернутися до змісту ↑
Косметичні властивості у грецького горіха виражені меншою мірою, ніж лікувальні, але всі вони — незамінні. Це масло більш ефективно проявляє себе догляду за старіючою або виражено сухою шкірою, при цьому з косметичних властивостей найбільш проявляються пом'якшувальні здібності і протизапальний ефект.
Зокрема, олія грецького горіха прискорює загоєння тріщин і ран, знімає роздратування і запалення будь етимології. Це одне з базових масел для общеомолаживающего впливу, завдяки оптимізації засвоєння поживних речовин і нормалізації метаболізму виступає в якості оздоровчого і стабілізуючого засобу, що сприяє ефективному схудненню.
Крім того, волоський горіх сприяє рівному та естетичному загару без загрози виникнення сонячних опіків і подразнень.
Для догляду за волоссям масло волоського горіха застосовують рідко, як і для догляду за нігтями — але в комбінації з більш спеціалізованими основами воно може стати чудовою добавкою для догляду за сухим волоссям (нерегулярне використання) або вітамінною добавкою для масел по догляду за кутикулою.
Єдине обмеження на можливості застосування масла волоського горіха — активна стадія загострення виразкових хвороб і гастриту, знижена кислотність. Під час вагітності масло потрібно використовувати обмежено, бажано вживати тільки після рекомендації лікаря і обмежитися зовнішнім застосуванням.
Стандартні дозування масла волоського горіха:
для зовнішнього застосування в чистому вигляді не обмежені — для аплікацій або змазування, масажу або розтирань на запалені ділянки можна наносити в потрібній кількості;
для суміші з іншими базовими маслами зазвичай в рівних частках;
для розчинення ефірних олій та ефірних сумішей — стандартні 3-5 крапель аромамасла на 10 г волоського або суміші з них;
всередину приймають по чайній ложці до 3 разів на день, обов'язково не запиваючи і виключно до їжі (оптимально — за півгодини, для дітей до одного року — до 3-5 крапель, від трьох до шести років — до 10 крапель, з десяти років — по половині чайної ложки, а після 14 в нормальній кількості);
альтернативний спосіб для терапії туберкульозу, гіпертонії або атеросклерозу — одноразовий прийом з медом у такій же кількості;
для очищення організму, нормалізації роботи шлунка і щитовидки масло можна вживати на ніч (в тих же кількостях).

Розфасовано MultiChem.

Грецкий орех с точки зрения народной медицины является уникальным растением, все части которого наделены целительными свойствами и могут активно использоваться для лечения или предупреждения самых разных заболеваний. Многогранные таланты этого мощного и весьма распространенного представителя древесных, плоды которого так привыкли употреблять в пищу, сполна присущи и добываемому из его семян базовому маслу, одному из самых недооцененных растительных масел из класса «доступных». Орехи, которые у нас считаются самыми обычными — семена величественного грецкого ореха, также называемого красным деревом — уникальные представители орехового семейства и по своему составу, и по своим свойствам. Ведь питательных веществ и микроэлементов в ядрах грецкого ореха содержится больше, чем в яйцах, любом виде мяса и молочных продуктов, а уникальное содержание лизина не повторяется ни в одном другом виде орехов.
Считается, что на территорию России грецкий орех был завезен немногим более тысячи лет назад греческими купцами по легендарному пути «из варяг в греки», и изначально его именовали именно как грецкий орех, лишь потом сменив законное название на волошский орех. Благодаря своей способности давать столь обильный урожай грецкий орех всегда считался символом долголетия и изобилия, в некоторых странах и сегодня сохраняется традиция высаживать в честь рождения ребенка орех в качестве своеобразного приданого, а в Шотландии по одному из видов грецкого ореха — белому, определяли угрозу порчи, проявляющуюся в потемнении плодов.
Масло из ядер грецкого ореха добывают простым и абсолютно примитивным методом — прессованием без нагрева из измельченных семян. Его состав действительно необычен. Именно это масло считается абсолютным рекордсменом среди базовых по содержанию витамина Е, в нем кроме фосфора, меди, цинка, магния, железа, кальция содержатся йод и кобальт, достаточно широко представлены фитостерины, сфинголипиды и фосфолипиды, каротиноиды и все «кожные» витамины — от группы В, РР до А, К, С и Е.
В составе масла доминируют ненасыщенные жирные кислоты, из которых больше половины доли приходится на линолевую, треть — на олеиновую, а остаток — на альфа-линолевую и гамма-линолевую кислоты.
Благодаря высокому содержанию лизина масло обладает способностью ускорять и оптимизировать усвоение белков, комбинация основных компонентов возводит масло из ядер грецкого ореха в ранг лучших средств для профилактики сердечных и сосудистых заболеваний (особенно атеросклероза) и нормализации метаболизма.
Внешне данное масло достаточно жидкое, по текучести сравнимое с подсолнечным, при этом его окрас выражено золотистый с возможными янтарными переливами. Хранится данное базовое масло лишь до 2 лет при полном соблюдении норм затемнения и герметичности. Используется «греческое» масло без предварительного разведения или для усиления специфических свойств в смесях, оно походит в качестве транспортного средства для эфирных масел.
Масло можно употреблять внутрь. Аромат — выражено ореховый, вкус — характерный для ядер грецкого ореха, но более мягкий.
Масло, несмотря на свою жирность, практически не оставляет видимых жирных следов на коже, после прямого нанесения моментально чувствуется смягчающий эффект. У греческого ореха сильно выражены свойства быстрого увлажнения, глубокого насыщения кожных покровов, особенно заметные на сухих участках кожи. В течение одной минуты после нанесения на воспаленные участки оказывает видимый успокаивающий эффект.
Базовое масло из ядер грецкого ореха считается одним из лучших растительных масел для внутреннего применения, при этом его можно использовать как отдельное лечебное средство, так и в качестве растительного масла для холодных блюд в кулинарии.
Лечебные свойства у грецкого ореха наиболее выражены в роли стабилизующего, нормализирующего средства. Данное масло нормализует иммунитет, повышая сопротивляемость и общий тонус организма, прекрасно подходит на роль основного компонента для восстановления после тяжелых заболеваний, возвращения к нормальной жизнедеятельности. Считается, что наиболее сильно свойства грецкого ореха проявляются в преклонном возрасте, при гипертонии, диабете, ишемии.
Масло из ядер любимых многими орехов способствует понижению уровня холестерина, при регулярном употреблении способствует полной профилактике образования атеросклеротических изменений сосудов и является средством длительной нормализации уровня холестерина в крови. В отличие от многих базовых масел, не противопоказано при гепатитах, в том числе и хронических, прекрасное средство для профилактики сосудистых и сердечных заболеваний, общей нормализации обмена веществ и лечения болезней печени, эффективно и при заболеваниях почек. Может использоваться для нормализации функций щитовидки, при глистах, повышенной кислотности, колитах, мочекаменной болезни.
Нормализующе влияет на половые функции, прекрасно подходит для кормящих матерей. Эффективно проявляет себя греческий орех и в терапии варикоза, фурункулеза, псориаза, экземы, туберкулеза. Считается, что влияя на внутреннюю сопротивляемость, в том числе проявляет антирадиационные и антиканцерогенные качества.
вернуться к содержанию ↑
Косметические свойства у греческого ореха выражены в меньшей степени, чем лечебные, но все они — незаменимы. Это масло более эффективно проявляет себя в уходе за стареющей или выражено сухой кожей, при этом из косметических свойств наиболее проявляются смягчающие способности и противовоспалительный эффект.
В частности, масло греческого ореха ускоряет заживление трещин и ран, снимает раздражения и воспаления любой этимологии. Это одно из базовых масел для общеомолаживающего воздействия, благодаря оптимизации усвоения питательных веществ и нормализации метаболизма выступает в качестве оздоравливающего и стабилизирующего средства, способствующего эффективному похудению.
Кроме того, грецкий орех способствует ровному и эстетичному загару без угрозы возникновения солнечных ожогов и раздражений.
Для ухода за волосами масло грецкого ореха применяют редко, как и для ухода за ногтями — но в комбинации с более специализированными основами оно может стать прекрасной добавкой для ухода за очень сухими волосами (нерегулярное использование) или витаминной добавкой для масел по уходу за кутикулой.
Единственное ограничение на возможности применения масла из грецкого ореха — активная стадия обострения язвенных болезней и гастрита, пониженная кислотность. Во время беременности масло нужно использовать ограниченно, желательно принимать внутрь только после рекомендации врача и ограничиться внешним применением.
Стандартные дозировки масла грецкого ореха:
для внешнего применения в чистом виде не ограничены — для аппликаций или смазывания, массажа или растираний на воспаленные участки можно наносить в нужном количестве;
для смеси с другими базовыми маслами обычно в равных долях;
для растворения эфирных масел и эфирных смесей — стандартные 3-5 капель аромамасла на 10 г грецкого или смеси с ним;
внутрь принимают по чайной ложке до 3 раз в день, обязательно не запивая и исключительно до еды (оптимально — за полчаса, для детей с одного года — до 3-5 капель, от трех до шести лет — до 10 капель, с десяти лет — по половине чайной ложки, а после 14 в нормальном количестве);
альтернативный способ для терапии туберкулеза, гипертонии или атеросклероза — однократный прием с медом в таком же количестве;
для очистки организма, нормализации работы желудка и щитовидки масло можно принимать на ночь (в тех же количествах).

Расфасовано MultiChem.

Характеристики
Основні атрибути
Виробник   Multichem
Країна виробник Україна
Вид рослинної олії Ореховое (из грецкого ореха)
Упаковка засобу Скляна пляшка
Об`єм 100.0 (мл)
Вага 100.0 (г)
Тип кожи нет
Тип средства нет
Додаткові характеристики
Целебное назначение нет
Состав натуральное
Действие Комплексное
Вид эфирного масла нет
Пол нет
  • Ціна: 52 грн.
  • Возможности поставок: 100 шт./день
  • Способ упаковки: Без упаковки
Відгуки про товар
Додати відгук