Кошик
59 відгуків
+380952957525
+380676540211
+380983003530
+380993003530

MultiChem. Анісова ефірна олія натуральна (Німеччина), 10 мл. Эфирное масло аниса.

37,30 грн.

Показати оптові ціни
  • 35.30 грн/шт.
    при замовленні від 5 шт.
В наявностіОптом і в роздріб
Передзвоніть мені
MultiChem. Анісова ефірна олія натуральна (Німеччина), 10 мл. Эфирное масло аниса.
MultiChem. Анісова ефірна олія натуральна (Німеччина), 10 мл. Эфирное масло аниса.
37,30 грн.
В наявності
Купити
Передзвоніть мені
  • +380 показати номер +380952957525 Татьяна
  • +380676540211 Татьяна
  • +380983003530 Офис
  • +380993003530 Офис
Дізнатися партнерські ціни
Дізнатися партнерські ціни
  • +380 показати номер +380952957525 Татьяна
  • +380676540211 Татьяна
  • +380983003530 Офис
  • +380993003530 Офис
  • Контакти
    • Телефон:
      +380952957525, Татьяна
      +380676540211, Татьяна
      +380983003530, Офис
      +380993003530, Офис
    • Контактна особа:
      Менеджер
    • Адреса:
      вул. Лесина, 3, Чернівці, Чернівецька область, Україна
    • Email:
      pigment.market@gmail.com

Сопутствующие товары эфирным маслам:

масла базовые натуральные http://multichem.co/g19003710-bazov-olyi-bazovye

отдушки косметические http://multichem.co/g19002435-vddushki-otdushki

компоненты для косметики http://multichem.co/g13548789-komponenti-dlya-kosmetiki

ароматизаторы пищевые http://multichem.co/g18937821-aromatizatori-harchov-aromatizatory

UA RU
Ефірна олія з солодкувато-пряного насіння анісу добувають паровими методами дистиляції. Як і у рослини, з якого його видобувають, у цього аромамасла повністю зберігається солодкий, напрочуд теплий аромат з пряною основою і свіжими верхніми нотками.
Зовні масло жовтувате, на холоді кристалізується.
Аніс належить до ароматів - оптимістів, пробуджує позитивні особистісні якості і дарує такі ж яскраві емоції. Він дозволяє виявити безпосередність своєї особистості, створити затишну, доброзичливу, теплу атмосферу. Цей аромат відмінно підходить для того, щоб відмовитися від зовнішніх факторів, позбутися від турбот і переживань, заздрість, роздратування і злості.
У великих і малих компаніях він дозволяє повністю розкрити свою доброзичливість і привітність, усмішливість і делікатність. Це аромат яскравих, позитивних комунікативних переживань. Активний антидепресант, він допомагає підтримувати оптимістичний настрій, активізує мислення посилює адаптивність. Благотворно впливає аніс і на сон, знімаючи надмірну збудливість і тривожність і сприяючи безтурботному звільнення від турбот.
Ця ефірна олія є однією з головних цілющих аромамасел для лікування захворювань органів дихання, адже аніс володіє унікальним подвійним впливом, виступаючи в якості і пом'якшувальний і відхаркувальний засіб. Анісова олія не лише усуває застійний кашель, але і полегшує нав'язливий непродуктивний кашель, знижує температуру.
Найбільш активно анісова олія впливає на роботу всієї системи травлення, усуваючи не тільки гострі розлади, але і застійні явища. Благотворно впливає вона і на роботу нирок, всі органи сечостатевої системи, в тому числі сприяє розчиненню конкрементів.
На серці анісова олія діє седативно, дозволяючи впоратися з тахікардією, але при необережності може призвести до небезпечних станів.
Крім того, аромамасло з анісу застосовують при втраті голосу, запаленнях ясен, хворобливих менструаціях, недостатній лактації.
Це олія активного впливу, яка знайшла застосування насамперед у засобах для в'ялою, старіючої шкіри. Аніс дозволяє відновити шкіру, що в'яне, одночасно нормалізуючи жировий баланс, сприяючи глибокому зволоженню і підвищуючи пружність. У всіх косметичних засобах анісову олію можна використовувати в якості антисептичної добавки.
Крім того, олія анісу можна також використовувати для відлякування та знищення комах — від комарів до тарганів і молі. Можна використовувати його і для ароматизації напоїв, солодощів, мікстур, при консервації овочів, для страв із молока і рису.
Одне з найактивніших масел вимагає підвищеної обережності при застосуванні. Воно викликає дерматити, його взагалі не слід застосовувати при будь-яких алергічних захворюваннях або при запаленні шкіри. Тест на індивідуальну непереносимість проводять обов'язково.
Оскільки активне анісова олія уповільнює кровообіг і серцеві ритми, його не можна застосовувати у підвищеній концентрації, адже порушення дозувань може призвести до церебральним розладів. Ні в якому разі олія не застосовують при вагітності і не використовують для дітей молодше 3 років.
При нанесенні на шкіру масло викликає активне зігрівання і поколювання, часто супроводжується почервонінням, яке не є ознакою алергії. Протягом більш ніж 3 тижнів без перерви масло категорично не можна використовувати в будь-яких ароматерапевтических процедурах, у тому числі і в парфумерних сумішах.
Що стосується конкретних концентрацій ефірної олії, то анісова аромамасло використовують у мінімальних дозуваннях.
Для ароматизації приміщення достатньо 4 крапель на 15 квадратних метрів кімнати.
Для прийняття ванни з ефірною олією — не більше 8 крапель протягом процедури тривалістю до 20 хвилин, при цьому починати слід з 3 крапель масла, збільшуючи концентрацію на 1 краплю з кожною процедурою до максимальної дози.
Для гарячих інгаляцій можна використовувати більше 2 крапель, при цьому процедури повинні тривати і для гарячих, і для холодних інгаляцій всього до 7 хвилин.
При масажі на 10 грам основи додають 5 крапель анісової олії, для компресів і аплікацій концентрацію можна збільшити до 7 крапель.
Якщо ви хочете поліпшити свою домашню косметику, додайте на 15 грам крему або лосьйону 5 крапель анісової олії.
Застосування методу персональних аромакулонов краще почати з 1 краплі олії, при цьому найбільша допустима концентрація — 3 краплі.

Розфасовано MultiChem.

Эфирное масло из сладковато-пряных семян аниса добывают паровыми методами дистилляции. Как и у растения, из которого его добывают, у этого аромамасла полностью сохраняется сладкий, удивительно теплый аромат с пряной основой и свежими верхними нотками.
Внешне масло желтоватое, на холоде кристаллизуется.
Анис принадлежит к ароматам-оптимистам, пробуждающим позитивные личностные качества и дарящим такие же яркие эмоции. Он позволяет проявить непосредственность своей личности, создать уютную, доброжелательную, теплую атмосферу. Этот аромат отлично подходит для того, чтобы отрешиться от внешних факторов, избавиться от забот и переживаний, зависти, раздражения и злости.
В больших и маленьких компаниях он позволяет полностью раскрыть свою доброжелательность и учтивость, улыбчивость и деликатность. Это аромат ярких, позитивных коммуникативных переживаний. Активный антидепрессант, он помогает поддерживать оптимистический настрой, активизирует мышление и усиливает адаптивность. Благотворно влияет анис и на сон, снимая чрезмерную возбудимость и тревожность и способствуя беззаботному отрешению от хлопот.
Это эфирное масло является одним из главных целебных аромамасел для лечения заболеваний органов дыхания, ведь анис обладает уникальным двойным воздействием, выступая в качестве и смягчающего, и отхаркивающего средства. Анисовое масло не только устраняет застойный кашель, но и облегчает навязчивый непродуктивный кашель, понижает температуру.
Наиболее активно анисовое масло влияет на работу всей системы пищеварения, устраняя не только острые расстройства, но и застойные явления. Благотворно влияет оно и на работу почек, все органы мочеполовой системы, в том числе способствует растворению конкрементов.
На сердце анисовое масло воздействует седативно, позволяя справиться с тахикардией, но при неосторожности может привести к опасным состояниям.
Кроме того, аромамасло из аниса применяют при потере голоса, воспалениях десен, болезненных менструациях, недостаточной лактации.
Это масло активного воздействия, нашедшее применение прежде всего в средствах для дряблой, стареющей кожи. Анис позволяет восстановить увядающую кожу, одновременно нормализуя жировой баланс, способствуя глубокому увлажнению и повышая упругость. Во всех косметических средствах анисовое масло можно использовать в качестве антисептической добавки.
Кроме того, масло аниса можно также использовать для отпугивания и уничтожения насекомых — от комаров до тараканов и моли. Можно использовать его и для ароматизации напитков, сладостей, микстур, при консервации овощей, для блюд из молока и риса.
Одно из самых активных масел требует повышенной осторожности при применении. Оно вызывает дерматиты, его вообще не следует применять при любых аллергических заболеваниях или при воспалении кожи. Тест на индивидуальную непереносимость проводят обязательно.
Поскольку активное анисовое масло замедляет кровообращение и сердечные ритмы, его нельзя применять в повышенной концентрации, ведь нарушение дозировок может привести к церебральным расстройствам. Ни в коем случае масло не применяют при беременности и не используют для детей младше 3 лет.
При нанесении на кожу масло вызывает активное согревание и покалывание, часто сопровождается покраснением, которое не является признаком аллергии. В течение более чем 3 недель без перерыва масло категорически нельзя использовать в любых ароматерапевтических процедурах, в том числе и в парфюмерных смесях.
Что касается конкретных концентраций эфирного масла, то анисовое аромамасло используют в минимальных дозировках.
Для ароматизации помещения достаточно 4 капель на 15 квадратных метров комнаты.
Для принятия ванны с эфирным маслом — не более 8 капель в течение процедуры длительностью до 20 минут, при этом начинать следует с 3 капель масла, увеличивая концентрацию на 1 каплю с каждой процедурой до максимальной дозы.
Для горячих ингаляций нельзя использовать более 2 капель, при этом процедуры должны длиться и для горячих, и для холодных ингаляций всего до 7 минут.
При массаже на 10 грамм основы добавляют всего 5 капель анисового масла, для компрессов и аппликаций концентрацию можно увеличить до 7 капель.
Если вы хотите улучшить свою домашнюю косметику, добавьте на 15 грамм крема или лосьона 5 капель анисового масла.
Применение метода персональных аромакулонов лучше начать с 1 капли масла, при этом наибольшая допустимая концентрация — всего 3 капли.

Расфасовано MultiChem.

 

Характеристики
Основні
Виробник   Multichem
Країна виробник Германия
Тип засобу Ефірне масло
Вид ефірного масла   Анис
Дія Тонизирующее,  Відбілююче,  Комплексне   Очищаючий,  Освежающее,  Бактерицидное   Імуностимулюючу,  Солнцезащитное,  Антицелюлітне,  Захисне,  Заживляющее,  Біостимулююче   Лімфодренажне,  Успокаивающее,  Виведення надлишків рідини,  Антибактериальное,  Болезаспокійливий,  Протиглисний,  Десенсибілізуюче   Підтягуючий,  Увлажняющее,  Термоефект,  Коригувальна,  Розігріваюче,  Противірусна,  Расслабляющее,  Дренажний,  Регенерирующее,  Омолоджуючу,  Протинабрякове,  Відлущуючий,  Розгладжуючий,  Смягчающее,  Дезинфицирующее,  Стимулирующее,  Антиоксидантное,  Антисептическое,  Кровоспинний,  Укрепляющее,  Масажне,  Ліполітична   Охолоджувальне,  Жарознижуюче,  Венотонізуюче,  Протигрибковий,  Противовоспалительное,  Знеболювальне,  Дезодорирующее,  Бодрящее,  Гармонизирующее,  Антистрессовое
Цілюще призначення Афродизіак,  Для поліпшення сну,  При розумовій перевтомі,  Для пам'яті та уваги,  Для усунення головного болю, мігрені,  При підвищеному тиску,  При зниженому тиску,  Для зниження прискореного серцебиття,  При варикозному розширенні вен,  Для профілактики простудних і вірусних захворювань,  Стимулює травлення,  При високій температурі,  При ангіні,  При нежиті,  При ГРЗ, ГРВІ,  При болях у м'язах,  При артритах, артрозах, радикулітах,  При бронхіті, кашлі,  При укусах комах,  При захворюваннях органів дихання,  Для догляду за волоссям,  Для догляду за шкірою,  Для усунення целюліту,  Для усунення зубного болю
Проблема і стан шкіри Діатез,  Опіки,  Попрілості,  Стягнутість,  Зморшки,  Втрата пружності,  Жирові відкладення,  Сухість,  Лущення,  Целюліт,  Розтяжки,  Набряклість,  Рубці і шрами,  В'ялість,  Пігментація,  Судинні зірочки,  Вікові зміни,  Роздратування,  Тьмяний колір,  Пошкодження,  Акне,  Травми, забиття, розтягнення,  Екзема,  Сезонна сухість,  В'янення,  Пітниця,  Підвищена пітливість,  Тріщини,  Огрубілі ділянки,  Мозолі і натоптиші,  Неприємний запах,  Грибок,  Врослий ніготь,  Набряклість ніг,  Чутливість
Упаковка засобу Стеклянная бутылочка
Об`єм 10.0 (мл)
Тип кожи Все типы кожи
Действие Комплексное
Тип средства Эфирное масло
Вид эфирного масла Анис
Целебное назначение Для ухода за кожей
  • Ціна: 37,30 грн.
  • Можливості поставок: 100 шт./день
  • Спосіб упаковки: Без упаковки
Відгуки про товар
Додати відгук