Кошик
184 відгуків
+380 (67) 594-94-35
+380 (95) 295-11-70
+380 (67) 654-28-54
+380 (95) 295-75-95

Ланолін 10 гр

35 грн

В наявності
Зателефонувати мені
Ланолін 10 гр
Ланолін 10 гр
35 грн
В наявності
Купити
Зателефонувати мені
  • +380 (67) 594-94-35 +380 (67) 594-94-35 Татьяна
  • +380 (95) 295-11-70 Татьяна
  • +380 (67) 654-28-54 менеджер Наталья
  • +380 (95) 295-75-95 менеджер Наталья
Дізнатися партнерські ціни
Дізнатися партнерські ціни
  • +380 (67) 594-94-35 +380 (67) 594-94-35 Татьяна
  • +380 (95) 295-11-70 Татьяна
  • +380 (67) 654-28-54 менеджер Наталья
  • +380 (95) 295-75-95 менеджер Наталья
  
  
  
У компанії підключені електронні платежі. Тепер ви можете купити будь-який товар не покидаючи сайту.

Ланолін своїми властивостями дуже схожий на себум (шкірне сало), тому безпечний для людини, але перед застосуванням рекомендується робити тест на індивідуальну непереносимість (слід зазначити, що випадки алергічних реакцій на цей продукт дуже рідкісні).

ЗАСТОСУВАННЯ В КОСМЕТИЦІ (ЗАГАЛЬНІ ДАНІ)

Ланолін це натуральний продукт, одержуваний з вивареної овечої вовни. Сама назва це речовини походить від латинських слів lana (вовна) і oleum (масло). Існує кілька різновидів ланоліну, але найвищим якістю володіє саме безводний - він має золотистий колір і тварин характерний запах. Його повний хімічний склад і досі загадка, але відомо що ланолін містить складні ефіри, високомолекулярні спирти, вищі жирні кислоти.

КОСМЕТОЛОГІЧНІ ВЛАСТИВОСТІ ЛАНОЛІНУ:

  • Ланолін є емульгатором для кремів типу вода в маслі, де жирна фаза більше водної. 1 частина ланоліну в косметичному засобі може з'єднати 2 частини води, 1,4 частини гліцерину і 0,4 частини спирту.
  • Ланолін добре пом'якшує і живить шкіру, повністю засвоюється епідермісом.
  • У складі косметичних засобів ланолін корисний для дуже сухої шкіри, для догляду за руками і ногами. Він усуває відчуття стягнутості, лущення і тріщини.
  • Незважаючи на жирність, ланолін рекомендується використовувати засоби для проблемної шкіри, так як він володіє протизапальною дією.
  • Ланолін робить волосся блискучим і слухняним, згладжує їх структуру.

Дозування ланоліну в залежності від рецепту може досягати 100%. Він підходить для створення кремів, мазей, мила з нуля, бальзамів, живильних масок.

Зберігають ланолін у прохолодному, захищеному від світла місці, у добре закритих банках або ящиках.

Зовнішній вигляд: густа, в'язка маса темно-жовтого кольору, своєрідного запаху.

Точка плавлення: 36-42°C

Рекомендована концентрація: 1-10%
крем для шкіри — 1-3%;
поживний бальзам для сухої шкіри — 3-5%;
бальзам для губ — 2-4%;
крем для стоп — 5%.

Розфасовано MultiChem

  • Ціна: 35 грн

Наскільки вам зручно на сайті?

Розповісти Feedback form banner