Кошик
126 відгуків
+380 67 594 94 35
+380 95 295 11 70
Сейчас компания не может быстро обрабатывать заказы и сообщения,поскольку по ее графику работы сегодня выходной. Ваша заявка будет обработана в ближайший рабочий день.

Ефірна олія лаванди Німеччина 10 мл

44 грн.

В наявності
Зателефонуйте мені
Ефірна олія лаванди Німеччина 10 мл
Ефірна олія лаванди Німеччина 10 мл
44 грн.
В наявності
Купити
Зателефонуйте мені
  • +380 показати номер +380 67 594 94 35 Татьяна
  • +380 95 295 11 70 Татьяна
Дізнатися партнерські ціни
Дізнатися партнерські ціни
  • +380 показати номер +380 67 594 94 35 Татьяна
  • +380 95 295 11 70 Татьяна
  • Контакти
    • Телефон:
      +380 67 594 94 35, Татьяна
      +380 95 295 11 70, Татьяна
    • Контактна особа:
      Менеджер Татьяна
    • Адреса:
      вул. Ясська, Чернівці, Чернівецька область, Україна
    • Email:
      pigment.market@gmail.com
  • Умови повернення та обміну
  
  
  
У компанії підключені електронні платежі. Тепер ви можете купити будь-який товар не покидаючи сайту.

Супутні товари ефірним маслам:

масла базові натуральні http://multichem.co/g19003710-bazov-olyi-bazovye

косметичні віддушки http://multichem.co/g19002435-vddushki-otdushki

компоненти для косметики http://multichem.co/g13548789-komponenti-dlya-kosmetiki

 

Лаванда — найзнаменитіша українська декоративна культура
. Неповторне невибаглива рослина, що утворює чарівні куртини і укутывающее в ароматне хмара улюблене багатьма. Ефірне масло лаванди здавна активно використовують не тільки для ароматизації приміщень або складання композицій, але і застосовують в медицині та побутової хімії.Лаванда вважалася одним з основних цілющих рослин при монастирських лікарнях, у тому числі ще в Середніх Віках сповна оцінили її загоюють і анестезуючі здібності. Її аромат традиційно вважається одним з найбільш ефективних заспокійливих засобів. Історія виробництва лавандового масла, його використання стала є невід'ємною частиною історії парфумерної промисловості. І сьогодні, як і тисячоліття тому, лаванда вважається одним з основних, елітних ефірних масел.За тисячоліття використання лавандова олія отримували різними способами — від анфлеражу до складних дистиляції з маслом, альо сьогодні основним методом отримання ароматної субстанції з обов'язково свіжих квіток лаванди вважається дистиляція паровими методами.
Зовні масло лаванди майже безбарвне з легким жовтуватим відблиском, дуже текучо і легше.
Аромат олії немов увібрав в себе всю гіркуватий пряність свіжої лаванди, підкреслену солодкої квіткової основою з деревними відтінками. Якість масла залежить від походження сировини і розташування виробництва. І сьогодні найбільш дорогим і унікальним вважається французьке лавандова олія, специфічним — англійське, «середнім» — кримське і австралійське.
Одним з головних достоїнств цього аромамасла вважається відмінна сполучуваність з іншими базовими і ефірними маслами. Зокрема, перелік комплементарних до лавандовому аромамасел надзвичайно великий: сосна, фенхель, кориця, бий, гвоздика, ромашка, майоран, мускатний горіх, троянда, лимон, кипарис, герань, валеріана, імбир, мирра, пачулі, цитронелла, чайне дерево, мирт, ладан, петітгрейн, сандал, шавлія, розмарин стануть прекрасними партнерами для лаванди в цілющих і ароматних композиціях.Це заспокійливу, сприяє глибокій медитації, розслабленню і відновленню внутрішніх сил масло є ароматом, сприяє самопізнання та саморозвитку, що приносити відчуття чистоти, зцілення, щастя.
Це масло для досягнення внутрішньої гармонії, балансу, усуває депресію і занепокоєння, вносити ясність і спокій в думки і емоції. При цьому лаванда аж ніяк не сприяє плаксивості і самобичування.
Вважається, що лавандовий аромат допомагає впоратися з заздрістю і агресією. Це один з найбільш вишуканих емоційних афродизіаків, що сприяє витонченості відносин та інтуїтивного взаєморозумінню, несучий ніжність і уважність до партнера.У медицині широко використовують регенеруючу і регулюючий вплив лавандового масла на всі без винятку системи організму. Так, це аромамасло сприяє зниженню тиску, нормалізації серцевого ритму, вирівнюванню пульсу і усунення болю в серці.
Як знеболювальний засіб масло лаванди діє на базі язові, суглобові, кісткові болі і запалення, а також на судоми і застійні запалення. При цьому ефект від масла подвійний: воно впливає комплексно, сприяючи зняттю стресу та реакцій, що викликаються хворобливими відчуттями, разом з тим надаючи сильний місцеву анестезуючу дію.
На всю нервову систему лаванда діє заспокійливо, седативно, що дозволяє використовувати це аромамасло в якості антидепресанту, а також знеболюючий засіб, що знімає спазми судин і попереджує атеросклероз.
З давніх віків лаванду цінували як імуностимулятор, що допомагає «вибудувати» внутрішню захист від всіх інфекцій і вірусів. Поєднуючи заспокійливу дію з протизапальну і дезінфікуючу, лавандова олія сприяє лікування всіх шкірних захворювань, в тому числі після опіків, при обмораживании, екземах, пролежнях, ранах і синцях.
Не є винятком в універсальності лаванди і вплив на травлення, роботу жовчного міхура і печінки. Лаванда також знімає набряки, вагініти, цистити, регулює менструальний цикл. Відмінний засіб для інтимної гігієни. Аромамасло лаванди вважається чудовим детоксикантом.Лавандова олія є одним із найбільш активно використовуваних в косметологічній галузі ефірних масел. Воно освіжає, відновлює шкіру, сприяє глибокому оновленню і омолодженню шкірних покривів. Після нанесення засобів, що містять масло лаванди, миттєво знімають почервоніння, набряки, лущення, подразнення, запалення, приглушається свербіж.
Лаванда ідеально підходить для спеціального догляду за пошкодженою або надчутливої шкіри, виявляє дивовижні тонізуючі властивості для втомленою і в'їхав ялої шкіри. Знімаючи не тільки запальну висип, альо і перешкоджаючи зростанню бактерій, масло лаванди при одночасному впливі на рівень жирових виділень і нормалізації обміну речовин ідеально підходить для обробки прищів.
При регулярному застосуванні запобігає утворенню рубців і шрамів, плям і зміна кольору шкіри. Крім того, лаванда чудово підходить і для вирішення проблем з волоссям, зокрема пошкодженої структури, випадіння, лупи і ламкості.Лавандова олія не зараховують до алергенним, але тест на чутливість краще провести все одне.
З-за впливу на гормональний фон і артеріальний тиск ефірне масло лаванди не можна застосовувати під час вагітності, а також людям, схильним до низькими показниками тиску. Крім цих суттєвих протипоказань немає, але якщо ви проходите терапію засобами, що містять залізо та йод або у вас анемія, процедури з лавандовим маслом краще скасувати до завершення курсу.Лавандова олія завдяки м'яким якому впливу можна застосовувати в трохи більш концентрованому співвідношенні, ніж інші ефірні масла.
Для ванн використовують від 4 до 8 крапель масла.
Для аромакулонов персонального використання оптимальною вважається доза в 3 краплі.
Для масажу, теплих компресів, ароматизації приміщень, масляних або спиртових лосьйонів і засобів по догляду за шкірою обличчя можна на кожні 10 мл основи використовувати від 5 до 7 крапель лавандового масла.
Для гарячих інгаляцій використовують до 10 крапель олії.
Для аплікацій масло можна використовувати нерозведеним.
Лавандове масло можна застосовувати і внутрішньо, не більше 2 крапель до 3-х разів на день, розчиняючи в меді і запиваючи теплим трав'яний яним чаєм.
Визначені лаванді властивості відганяти моль сповна притаманні та отріманої з неї ефірному маслу. Крім того, дані ефірне масло допоможе впоратися і з комарами.

Розфасовано MultiChem.

Характеристики
Основні
Виробник   Multichem
Країна виробник Німеччина
Вид ефірного масла Лаванда
Тип засобу Ефірне масло
Дія Регенеруюча, Комплексне
Цілюще призначення Для догляду за шкірою
Тип шкіри   Всі типи шкіри
Упаковка засобу   Скляна пляшка
Об`єм 10 мл
Цілюща призначення Для догляду за шкірою
Дія Комплексне
Вид ефірного масла Лаванда
Користувальницькі характеристики
Тип шкіри Всі типи шкіри
Країна виробник Німеччина
Специфікація
  • Ціна: 44 грн.
  • Спосіб упаковки: Без упаковки