Кошик
127 відгуків
+380 67 594 94 35
+380 95 295 11 70
Сейчас компания не может быстро обрабатывать заказы и сообщения,поскольку по ее графику работы сегодня выходной. Ваша заявка будет обработана в ближайший рабочий день.

Ефірна олія лавандіна Німеччина 10 мл

40 грн.

В наявності
Зателефонуйте мені
Ефірна олія лавандіна Німеччина 10 мл
Ефірна олія лавандіна Німеччина 10 мл
40 грн.
В наявності
Купити
Зателефонуйте мені
  • +380 показати номер +380 67 594 94 35 Татьяна
  • +380 95 295 11 70 Татьяна
Дізнатися партнерські ціни
Дізнатися партнерські ціни
  • +380 показати номер +380 67 594 94 35 Татьяна
  • +380 95 295 11 70 Татьяна
  • Контакти
    • Телефон:
      +380 67 594 94 35, Татьяна
      +380 95 295 11 70, Татьяна
    • Контактна особа:
      Менеджер Татьяна
    • Адреса:
      вул. Ясська, Чернівці, Чернівецька область, Україна
    • Email:
      pigment.market@gmail.com
  • Умови повернення та обміну
  
  
  
У компанії підключені електронні платежі. Тепер ви можете купити будь-який товар не покидаючи сайту.

Супутні товари ефірним маслам:

масла базові натуральні http://multichem.co/g19003710-bazov-olyi-bazovye

косметичні віддушки http://multichem.co/g19002435-vddushki-otdushki

компоненти для косметики http://multichem.co/g13548789-komponenti-dlya-kosmetiki

ароматизатори харчові http://multichem.co/g18937821-aromatizatori-harchov-aromatizatory

Головна плутанина, яка існує щодо лаванди, полягає в тому, що, починаючи з 1920 року, вирощується її ранньостиглий, тривалість «лавандин», отриманий в результаті схрещування цієї лаванди і лаванди широколистной (spike lavender) – іншого виду цієї рослини. Тоді як справжня лаванда зростанні тільки у високогірній місцевості (близько 600 метрів – приблизно 2000 футів над рівнем моря). Лавандин є набагато менш цінним рослиною.

Головна відмінність ефірного масла лавандіна від лавандового - великий вміст 1,8-цинеолу (5%), борнеолу (3%) і камфори(8-12%), які повідомляють лавандину більш різкий, кілька камфорний запах. Присутні також майже всі мінорні компоненти цього лавандового масла
Олія з лавандіна зазвичай розглядається як неповноцінний замінник лавандового масла. На ринку дуже багато продавців продають лавандин під поглядом лаванди. Лавандин вирішує проблеми регенерації шкіри після травм, опіків, пересушування, при рубцях, укусах комах і змій; дерматит, екзема, виразки, герпес, мікози; зміцнення волосся, усунення лупи і ламкості волосся; мігрень, м язовий біль, ревматизм, подагра, артрит, неврит; гострі респіраторні захворювання, грип; запальні процеси в порожнині рота; нервозність, дратівливість у дорослих і гіперзбудливість у дітей; безсоння, клімактеричні проблеми. При опіках, рубцях, герпесі, укусах комах і змій наносити на уражені ділянки нерозбавлене масло або спиртовий розчин (10 крапель лавандіна на 10 мл 70-90% етилового спирту), або на жировій основі (1:1). Лавандин добре поєднується з іланг-иланговым,пачулиевым, евкаліптовим у співвідношенні 1:1:1:1. Цю композицію можна використовувати для збагачення косметичних засобів, для масажу, ванн, аромаламп. Компліментарні аромати для лавандіна: кориця, гвоздика, кипарис, троянда, розмарин. Для косметики: 3-5 крапель масла лавандіна або однієї з композицій масел змішати з 10 г(мл) основи (крему, лосьйону, тоніка, шампуню та ін.)
Масаж
5-8 крапель лаванди або композицій масел змішати з 1 столову ложкою будь-якого рослинного масла (оливкового, мигдального, кукурудзяного, пшеничних зародків та ін) або подібного Вами крему.


Розфасовано MultiChem.

 

Характеристики
Основні
Виробник   Multichem
Країна виробник Німеччина
Вид ефірного масла Лаванда гібридна
Тип засобу Ефірне масло
Дія Комплексне
Цілюще призначення Для догляду за шкірою
Тип шкіри   Всі типи шкіри
Упаковка засобу   Скляна пляшка
Об`єм 10 мл
Цілюща призначення Для догляду за шкірою
Дія Комплексне
Користувальницькі характеристики
Тип шкіри Всі типи шкіри
Вид ефірного масла Лаванда гібридна
Країна виробник Німеччина
Специфікація
  • Ціна: 40 грн.
  • Спосіб упаковки: Без упаковки