Кошик
110 відгуків
+380 67 594 94 35
+380 95 295 11 70
+380 67 532 23 95
+380 95 295 75 99

Полину таврійського ефірна олія натуральна (Україна), 10 мл Ефірна олія полину.

36 грн.

В наявності
Зателефонуйте мені
Полину таврійського ефірна олія натуральна (Україна), 10 мл Ефірна олія полину.
Полину таврійського ефірна олія натуральна (Україна), 10 мл Ефірна олія полину.
36 грн.
В наявності
Купити
Зателефонуйте мені
  • +380 показати номер +380 67 594 94 35 Татьяна
  • +380 95 295 11 70 Татьяна
  • +380 67 532 23 95 Менеджер по Молдове
  • +380 95 295 75 99 Менеджер по Молдове
Дізнатися партнерські ціни
Дізнатися партнерські ціни
  • +380 показати номер +380 67 594 94 35 Татьяна
  • +380 95 295 11 70 Татьяна
  • +380 67 532 23 95 Менеджер по Молдове
  • +380 95 295 75 99 Менеджер по Молдове
  • Контакти
    • Телефон:
      +380 67 594 94 35, Татьяна
      +380 95 295 11 70, Татьяна
      +380 67 532 23 95, Менеджер по Молдове
      +380 95 295 75 99, Менеджер по Молдове
    • Контактна особа:
      Менеджер Дарья
    • Адреса:
      вул. Ясська, Чернівці, Чернівецька область, Україна
    • Email:
      pigment.market@gmail.com
  • Умови повернення та обміну
  
  
  

Супутні товари ефірним маслам:

масла базові натуральні http://multichem.co/g19003710-bazov-olyi-bazovye

косметичні віддушки http://multichem.co/g19002435-vddushki-otdushki

компоненти для косметики http://multichem.co/g13548789-komponenti-dlya-kosmetiki

ароматизатори харчові http://multichem.co/g18937821-aromatizatori-harchov-aromatizatory

Ефірна олія полину – це токсична, вимагає великої обережності масло, яке не можна використати в традиційних і звичних методи ароматерапії. Його рекомендують застосовувати тільки при наявності достатнього досвіду і попередньо отримавши консультацію ароматерапевта. Це масло володіє цілим спектром найрізноманітніших корисних властивостей, включаючи унікальний вплив на психоемоційні стани. Однак, в домашніх умовах в лікувальних і косметичних цілях його не застосовують, за винятком олії полину лимонної, що володіє високими дратівливими властивостями, але куди меншою токсичністю.Полинові олії добувають з рослин роду полин, при цьому конкретний вид впливає на характеристики і визначає властивості.
Основним вважається ефір, що видобувається з полину звичайного – гіллястого многолетника з різьбленими листям світлого-зеленого забарвлення і дрібними квітками, заввишки до півтора метрів.
Ефірна олія полину гіркого настільки ж токсично, як і з звичайної. Рослина, з якого його видобувають, відрізняється білястим забарвленням стебла і светловато-сріблястим відтінком листя.
Найбільш м'яке і безпечне масло з числа полинових добувають з полину лимонної – набагато більш низького (до 80 см) напівчагарника з сізім листям і волотисті суцвіттями, у якого всі надземні частини володіють неймовірним солодким ароматом фруктів.
Ефіри можна отримати практично з будь-якого виду поліну, і кожен з них буде володіти своїми особливими властивостями. Дуже часто зустрічається олія полину таврійського, вимагає настільки ж обережного поводження, як з полину звичайної.
Полин у промислових масштабах вирощують по всій земній кулі, за винятком полину лимонної, у якій ареал поширення був обмеженим до недавнього часу. Для ароматерапії полін гіркій і звичайну вирощують у нас, у Південній Європі, США, Північній Африці. Гарною якістю відрізняються французькі, угорські, німецькі, індійські, японські, марокканські і китайські олії. Полін лимонна родом з Туркменії і вирощується переважно в Молдові та Росії.Серед представлених на ринку ефірних масел поліну за своїми властивостями і корисним характеристиками найбільшу цінність представляють:
Олія полину звичайної. Для нього також допустима маркування «масло полину» з латинським найменуванням artemisia vulgaris.
Олія полину гіркого. Воно може бути визначено тільки маркуванням artemisia absinthium.
Олія полину лимонної, яка має і інша офіційна назва – полін балханская. Латинське позначення – artemisia balchanorum. Іноді виробники замінюють її поліном бадхызской, але вона не може вважатися повним аналогом, так як схожа на лимонну тільки ароматом.
В ароматерапевтичних цілях в основному використовують полин лимонну, альо багато виробників методом додаткового очищення витягують з інших різновидів полинових ефірів туйон і тім самим прибирають токсичність. Такі масла можна використовувати і в домашніх умовах, але все ж таки з великою обережністю, адже сам метод очищення може позначитися на якості продукції.Ефірна олія полину настільки особливе й рідкісне, що його практично не фальсифікують хімічними аналогами: сенсу підробляти і без того токсична масло просто немає. Випадки поширення неякісної продукції зазвичай пов'язані з недоліками самого сировини (використанням небажаних частин рослини у полину гіркого, неекологічним районом вирощування, збором неправильні терміни), а також із зміною технології отримання.
Особливу обережність слід проявляти при купівлі ефірів з очищенням від туйона: обов'язково перевіряйте всю інформацію про маслі і його способі очищення, переконайтеся, що виробник не приховує важливі характеристики і вивчіть рекомендовані методи використання.
Олії полину краще купувати у перевірених виробників і розповсюджувачів.
Склад олії полину дуже мінливий. Це сверхтоксичное масло, отруйність якого пов'язана з дуже високим вмістом туйона.
Гіркуватий, інтенсивний аромат самої поліну найбільш білі виражений у олії полину гіркого. Дуже сильний, насичений, з разюче легко впізнаваною свіжої гіркою основою і тонкими пряними відтінками, він зачаровує з першого погляду і найбільш повно передає запах цієї лікарської рослини у висушеному вигляді.
Полин звичайна також зберігає характерні особливості аромату, але він набагато більш тонкий і спокійний. Першими у даного виду масла уловлюються кедрові камфарные нотки, які змінюються солодко-гіркого, двоїстої і дуже стійкою основою сухої трави. Аромат полину може як зачаровувати, так і викликати стійке неприйняття. Оцінку його приємності персонально для вас потрібно проводити навіть тоді, коли вам подобається запах цієї трави в сухому вигляді.
Полин – яскравий домінант, який здатний пригнічувати і перебивати навіть найбільш інтенсивні ефірні олії. Сильний, дуже стійкий і тривалий час не втрачає свої особливості аромат цього масла вимагає дуже обережного підбору партнерів.
Для ефіру звичайної поліну кращими компаньйонами стануть сосна, лаванда, дубовий мох, розмарин, кедр, шавлія і пачулі.
Полін гіркій після очищення від туйона використовують у сумішах з лавандою, дубовим мохом, гіацинтом, неролі, жасмином.
Жасмин і неролі, а також лаванда вважаються ідеальними маслами-партнерами для полину лимонної.Олія полину вважається одним з найсильніших за впливом на емоційні стани. Цей ефір вимагає зваженого, обережного застосування у мінімальних дозуваннях, адже він легко може викликати порушення свідомості і втрату концентрації.
Не випадково аромат полину споконвіку вважали магічним, відганяє напасті і зло. Він ніби очищає простір навколо, створює відчуття безпеки і надійності, але його седативно-гнітючий ефект оманливий і при своїй силі може викликати зворотну реакцію. Це один з кращих ароматів для занурення в собі, створення ілюзії відчуженості від світу, комфорту і стабільності, але скоріше як інструмент для «перепочинку», який маскує, але не вирішує проблеми. Він дуже хороший в боротьбі зі стреса і негативними емоціями. Навіть легкий флер полинового аромату робить атмосферу більш затишною, відчуття домашнього вогнища – більш яскравим.
При першому ж вдиху і полін гіркій, полин звичайна викликають ті ж приємні, світлі емоції, що і відкриття скриньки з сухими лікарськими травами: вони ніби обіцяють, що все негативне з вашого життя незабаром піде, налаштовують на зцілення і приємні емоції. Це заспокійливий, маскуючий переживання і одночасно цілющий аромат.
Полин – істинно жіночий ефір. Це масло допомагає зняти істерію і передменструальні розлади, несе впевненість у собі і своїй привабливості. Саме у жінок зазвичай і виражений медитативно-заспокійливий ефект від вдихання поліну, який ніби «забирає» від повсякденних проблем.
Для полину лимонної характерні зовсім інші властивості. Вона підвищує працездатність, дозволяє швидко підвищити активність, є визнаним ароматом-оптимістом, усуває втому, стимулює та зменшує наслідки впливу стресових факторів. Вважається, що це масло в лічені хвилини знімає відчуття не тільки моральної, а й фізичної, і розумової втоми.У дерматології активно використовують здібності ефіру полину звичайного омолоджувати і тонізувати шкіру, загоювати рани, усувати бородавки, боротися з лупою і регулювати жирність епідермісу. Альо в домашній косметиці для догляду за шкірою використовувати його в цих цілях не можна, якщо тільки мова не йде про очищеному від туйона олії.
Незважаючи на виражені цілющі властивості полін лимонну в косметології не застосовують, лише в рідкісних випадках вводячи її в якості омолоджувальної і тонізуючої добавки, здатної також регулювати жировий баланс. Властивості антисептика чудово проявляються при використанні цього масла для поліпшення шампунів.На відміну від косметичної та медичної сфери, для застосування в побутових цілях олія полину звичайного підходить ідеально. Це один з найсильніших інсектицидів, який можна використовувати для боротьби з паразитами у домашніх тварин, для знезараження поверхонь і їх стерилізації.
Дані масла можна застосовувати ні в персональних аромакулонах, ні в парфумерних композиціях або аромалампу протягом усього терміну вагітності.
Ефір полину лимонної здатний викликати роздратування на шкірі при зовнішньому застосуванні.
Не можна застосовувати більше 2 тижнів без перерви.

Розфасовано MultiChem.

 

Характеристики
Основні
Виробник   Multichem
Тип засобу Эфирное масло
Вид ефірного масла   Полин
Дія Стимулюючу,  Комплексне  \
Цілюще призначення Для догляду за шкірою
Тип шкіри   Всі типи шкіри
Упаковка засобу Стеклянная бутылочка
Об`єм 10 мл
Целебное назначение Для ухода за кожей
Тип кожи Все типы кожи
Действие Комплексное
Вид эфирного масла Полынь
Специфікація
  • Ціна: 36 грн.
  • Спосіб упаковки: Без упаковки