Кошик
59 відгуків
+380952957525
+380676540211
+380983003530
+380993003530

MultiChem. Камфори ефірна олія натуральна (Китай), 10 мл. Эфирное масло камфоры.

26,60 грн.

В наявності
Передзвоніть мені
MultiChem. Камфори ефірна олія натуральна (Китай), 10 мл. Эфирное масло камфоры.
MultiChem. Камфори ефірна олія натуральна (Китай), 10 мл. Эфирное масло камфоры.
26,60 грн.
В наявності
Купити
Передзвоніть мені
  • +380 показати номер +380952957525 Татьяна
  • +380676540211 Татьяна
  • +380983003530 Офис
  • +380993003530 Офис
Дізнатися партнерські ціни
Дізнатися партнерські ціни
  • +380 показати номер +380952957525 Татьяна
  • +380676540211 Татьяна
  • +380983003530 Офис
  • +380993003530 Офис
  • Контакти
    • Телефон:
      +380952957525, Татьяна
      +380676540211, Татьяна
      +380983003530, Офис
      +380993003530, Офис
    • Контактна особа:
      Менеджер
    • Адреса:
      вул. Лесина, 3, Чернівці, Чернівецька область, Україна
    • Email:
      pigment.market@gmail.com

Сопутствующие товары эфирным маслам:

масла базовые натуральные http://multichem.co/g19003710-bazov-olyi-bazovye

отдушки косметические http://multichem.co/g19002435-vddushki-otdushki

компоненты для косметики http://multichem.co/g13548789-komponenti-dlya-kosmetiki

ароматизаторы пищевые http://multichem.co/g18937821-aromatizatori-harchov-aromatizatory

UA RU

Ефірне масло камфори отримують з деревини, коренів і пагонів Камфорного дерева (Cinnamomum camphora). Інші назви рослини: камфорний лавр, коричник камфорний, японський лавр, хон-шо. Метод отримання олії – перегонка рослини з водяною парою. Вихід олії становить 2%.

Камфорне дерево – велике вічнозелене дерево висотою до 20-50 метрів. Міцний широкий стовбур досягає 5 метрів у діаметрі, груба кора світло-або темно-сіра з вертикальними тріщинами. Молоді гілки зелені і гладкі. Бруньки загострені, лускаті. Листки чергові і яйцеподібні. Жовтуваті квітки зібрані в волотисте суцвіття. Темно-синій, майже чорний плід кулястої форми.

Батьківщиною камфорного дерева вважається Східна Азія, а саме Китай, Тайвань, Корея та Японські острови. Любить рости на схилах гір, пагорбів і рівнин, а також на перегнійних, піщаних і кам'янистих грунтах. Культивується в даний час в Австралії, Індії, південній частині Європи, у Північній Америці, Південній Африці, на Мадагаскарі і Кавказі, на Канарських островах та островах Малайського архіпелагу.

Дерево живе до 1000 років. Цвіте з травня по липень, плоди з'являються у листопаді.Назва «камфора» походить від латинського «camphora». Відомо, однак, що і ця назва було придбано раніше від арабського «kamhour», що так і перекладається – «камфора». 

З давніх часів на сході камфорне масло входило до складу більшості антисептичних, розігріваючих і болезаспокійливих сумішей. У Стародавньому Китаї камфорне дерево вважалося священним і за його вирубку покладалася страта.

В Росію камфорне дерево завезли в середині XVIII століття на територію Чорноморського узбережжя Кавказу. Воно стало дуже популярним як декоративна рослина в парках і садах. У промислових цілях дерево стали використовувати лише на початку XIX століття.

В Австралії камфорне дерево завезли також в якості декоративного рослини в 1822 році. Однак незабаром дерево прирівняли до сорняковым видами, оскільки його масивні кореневища стали руйнувати міські дренажні та каналізаційні системи, псувати річкові насипу, а листя з-за великого вмісту терпенових компонентів погіршувати якість води і знищувати прісноводних риб. Рослина оголосили бур'яном на всій території Квінсленда. Ефірне масло камфори має антисептичну, протизапальну, відхаркувальну, стимулюючим, спазмолітичну та знеболювальну властивостями.
Камфорне масло нормалізує кровообіг; розширює коронарні судини, підвищує артеріальний тиск; є сечогінним засобом; покращує травні процеси в організмі;
полегшує дихання; знімає запальні процеси в ротовій порожнині; допомагає при захворюваннях верхніх дихальних шляхів; володіє профілактичною властивістю при епідеміях грипу, застуди, ГРВІ; знімає кашель; полегшує виділення мокротиння; підсилює обмінні процеси в серцевому м'язі; допомагає при серцевій недостатності, аритмії, кардіоневрозі; полегшує біль при опіках і травмах; допомагає при інфекційних захворюваннях шкіри; притупляє чутливість нервових закінчень; полегшує суглобові, ревматичні і м'язові болі; знімає головний біль; зміцнює імунну систему
заспокоює при депресіях, стресі, розумової млявості, безсонні;
покращує пам'ять і підвищує концентрацію уваги.Ефірне масло камфорного дерева:

підходить для жирної, схильної до висипання, шкіри;
застосовується для в'янучої шкіри;
позбавляє від вугрової висипки, гнійничкових і грибкових уражень шкіри;
нормалізує роботу сальних залоз;
знімає подразнення, алергічні висипання, свербіж;
запобігає появі запальних процесів шкіри;
відбілює і вирівнює колір шкіри;
освітлює веснянки і пігментні плями;
усуває підвищену пітливість і неприємний запах тіла;
лікує ламке, пошкоджене вії.Аромалампа: 2-3 краплі ефірного масла на 10 кв. м. Використовувати при перевтомі, депресії, нервових розладах.

Ванни: 1-2 краплі на 15 мл емульгатора. Суміш розчинити в гарячій ванні. Процедуру проводити не більше 20 хвилин. Допомагає при млявості, безсонні, запальних процесах дихальних шляхів та вуха, м'язових болях і шкірних захворюваннях.

Компреси: 2-4 краплі на 100 мл води. Використовувати при різних запаленнях шкіри: опіках, вуграх, ранах, порізах та ін.

Масаж: 4-5 крапель на 1 столову ложку рослинної або жирної олії (при застудах, гастричних розладах, м'язових і ревматичних болях). 
Збагачення косметичних засобів: 3-4 краплі на 10 мл основи (крем або лосьйон для обличчя і тіла, масло для вій).Ефірне масло камфорного дерева використовується в парфумерії в засобах для ванн та для догляду за шкірою. Також воно користується успіхом в чоловічих лініях парфумерії та косметики.

Розчин камфори в парафіновому олії називається у фармацевтиці «камфорним маслом» і використовується для зняття запалень вух.Камфорне масло володіє інтенсивним дією, тому обов'язково слід перевірити аромат на індивідуальну переносимість. З обережністю застосовувати людям з підвищеним кров'яним тиском.


Розфасовано MultiChem.

 

Наличие уточняйте у менеджера

Эфирное масло камфоры получают из древесины, корней и побегов Камфорного дерева (Cinnamomum camphora).  Другие названия растения: камфорный лавр, коричник камфорный, японский лавр, хон-шо. Метод получения масла – перегонка растения с водяным паром. Выход масла составляет 2%.

Камфорное дерево – большое вечнозеленое дерево высотой до 20-50 метров. Крепкий широкий ствол достигает 5 метров в диаметре, кора грубая светло или темно-серая с вертикальными трещинами. Молодые ветви зеленые и гладкие. Почки заостренные, чешуйчатые. Листья очередные и яйцевидные. Желтоватые цветки собраны в метельчатые соцветия. Темно-синий, почти черный плод шаровидной формы.

Родиной камфорного дерева считается Восточная Азия, а именно Китай, Тайвань, Корея и Японские острова. Любит произрастать на склонах гор, холмов и равнин, а также на перегнойных, песчаных и каменистых почвах. Культивируется в настоящее время в Австралии, Индии, южной части Европы, в Северной Америке, Южной Африке, на Мадагаскаре и Кавказе, на Канарских островах и островах Малайского архипелага.

Дерево живет до 1000 лет. Цветет с мая по июль, плоды появляются в ноябре.Название «камфора» произошло от латинского «camphora». Известно, однако, что и это название было приобретено ранее от арабского «kamhour», что так и переводится – «камфора».  

С давних времен на востоке камфорное масло входило в состав большинства антисептических, разогревающих и болеутоляющих смесей. В Древнем Китае камфорное дерево считалось священным и за его вырубку полагалась смертная казнь.

В Россию камфорное дерево завезли в середине XVIII века на территорию Черноморского побережья Кавказа. Оно стало очень популярным как декоративное растение в парках и садах. В промышленных целях дерево стали использовать лишь в начале XIX века.

В Австралию камфорное дерево завезли также в качестве декоративного растения в 1822 году. Однако вскоре дерево приравняли к сорняковым видам, поскольку его массивные корневища стали разрушать городские дренажные и канализационные системы, портить речные насыпи, а листья из-за большого содержания терпеновых компонентов ухудшать качество воды и уничтожать пресноводных рыб. Растение объявили сорняком на всей территории Квинсленда. Эфирное масло камфары обладает антисептическим, противовоспалительным, отхаркивающим, стимулирующим, спазмолитическим и обезболивающим свойствами.
Камфорное масло нормализует кровообращение; расширяет коронарные сосуды; повышает артериальное давление; является мочегонным средством; улучшает пищеварительные процессы в организме;
облегчает дыхание; снимает воспалительные процессы в ротовой полости; помогает при заболеваниях верхних дыхательных путей; обладает профилактическим свойством при эпидемиях гриппа, простуды, ОРВИ; снимает кашель; облегчает выделение мокроты; усиливает обменные процессы в сердечной мышце; помогает при сердечной недостаточности, аритмии, кардионеврозе; облегча­ет боли при ожогах и травмах; помогает при инфекционных заболеваниях кожи; при­тупляет чувствительность нервных окончаний; облегчает суставные, ревматические и мышечные боли; снимает головную боль; укрепляет иммунную систему
успокаивает при депрессиях, стрессе, умственной вялости, бессоннице;
улучшает память и повышает концентрацию внимания. Эфирное масло камфорного дерева подходит для жирной, склонной к высыпанию, кожи;
применяется для увядающей кожи; избавляет от угревой сыпи, гнойничковых и грибковых поражений кожи; нормализует работу сальных желёз; снимает раздражения, аллергические высыпания, зуд; предотвращает появление воспалительных процессов кожи; отбеливает и выравнивает цвет кожи; осветляет веснушки и пигментные пятна; устраняет повышенную потливость и неприятный запах тела; лечит ломкие и поврежденные ресницы.Аромалампа: 2-3 капли эфирного масла на 10 кв.м. Использовать при переутомлении, депрессии, нервных расстройствах.

Ванны: 1-2 капли на 15 мл эмульгатора. Смесь растворить в горячей ванне. Процедуру проводить не более 20 минут. Помогает при вялости, бессоннице, воспалительных процессах дыхательных путей и ушей, мышечных болях и кожных заболеваниях.

Компрессы:  2-4 капли на 100 мл воды. Использовать при различных воспалениях кожи: ожогах, угрях, ранах, порезах и пр.

Массаж: 4-5 капель на 1 столовую ложку растительного или жирного масла (при простудах, гастрических расстройствах, мышечных и ревматических болях). 
Обогащение косметических средств:  3-4 капли на 10 мл основы (крем или лосьон для лица и тела, масло для ресниц).Эфирное масло камфорного дерева используется в парфюмерии в средствах для ванн и для ухода за кожей. Также оно пользуется успехом в мужских линиях парфюмерии и косметики.

Раствор камфоры в парафиновом масле называется в фармацевтике «камфорным маслом» и используется для снятия воспалений ушей. Камфорное масло обладает интенсивным действием, поэтому обязательно следует проверить аромат на индивидуальную переносимость. С осторожностью применять людям с повышенным кровяным давлением.


Расфасовано MultiChem.

 

 

Характеристики
Основні
Виробник   Multichem
Країна виробник Германия
Тип засобу Ефірне масло
Вид ефірного масла   Коричник камфарный
Дія Комплексне  
Цілюще призначення Для догляду за шкірою
Тип шкіри   Всі типи шкіри
Упаковка засобу Скляна пляшка
Об`єм 10.0 (мл)
Действие Комплексное
Целебное назначение Для ухода за кожей
Додаткові характеристики
Тип кожи Все типы кожи
Вид эфирного масла Коричник камфарный
Специфікація
  • Ціна: 26,60 грн.
  • Спосіб упаковки: Без упаковки
Відгуки про товар
Додати відгук