Кошик
301 відгук
promo_banner

Сейчас компания не может быстро обрабатывать заказы и сообщения, поскольку по ее графику работы сегодня выходной. Ваша заявка будет обработана в ближайший рабочий день.

Замовлення менше 300 грн.- повна передоплата.
+380 (67) 594-94-35
+380 (95) 295-11-70
Кошик

Ефірна олія камфори Китай 10 мл

Ефірна олія камфори Китай 10 мл, фото 2
У компанії підключені електронні платежі. Тепер ви можете купити будь-який товар не покидаючи сайту.
Опис
Характеристики
Інформація для замовлення

Супутні товари ефірним маслам:

масла базові натуральні http://multichem.co/g19003710-bazov-olyi-bazovye

косметичні віддушки http://multichem.co/g19002435-vddushki-otdushki

компоненти для косметики http://multichem.co/g13548789-komponenti-dlya-kosmetiki

ароматизатори харчові http://multichem.co/g18937821-aromatizatori-harchov-aromatizatory

Ефірне масло камфори отримують з деревини, коренів і пагонів Камфорного дерева (Cinnamomum camphora). Інші назви рослини: камфорний лавр, коричник камфорний, японський лавр, хон-шо. Метод отримання олії – перегонка рослини з водяною пара. Вихід олії становить 2%.

Камфорне дерево – велике вічнозелене дерево висотою до 20-50 метрів. Міцний широкий стовбур досягає 5 метрів у діаметрі, груба кора світло-або темно-сіра з вертикальними тріщинами. Молоді гілки зелені і гладкі. Бруньки загострені, лускаті. Листки чергові і яйцеподібні. Жовтуваті квітки зібрані в волотисте суцвіття. Темно-синій, майже чорний плід кулястої форми.

Батьківщиною камфорного дерева вважається Східна Азія, а саме Китай, Тайвань, Корея та Японські острови. Любити рости на схилах гір, пагорбів і рівнин, а також на перегнійних, піщаних і кам'янко янистих грунтах. Культивується в даний час в Австралії, Індії, південній частині Європи, у Північній Америці, Південній Африці, на Мадагаскарі і Кавказі, на Канарських островах та островах Малайського архіпелагу.

Дерево живе до 1000 років. Цвіте з травня по липень, плоди з'єднання є у листопаді.Назва «камфора» походить від латинського «camphora». Відомо, однак, що і ця назва було придбано раніше від арабського «kamhour», що так і перекладається – «камфора».

З давніх часів на сході камфорне масло входило до складу більшості антисептичних, розігріваючих і болезаспокійливих сумішей. У Стародавньому Китаї камфорне дерево вважалося священним і за його вирубку покладалася страта.

В Росію камфорне дерево завезли в середині XVIII століття на територію Чорноморського узбережжя Кавказу. Воно стало дуже популярними як декоративна рослина в парках і садах. У промислових цілях дерево стали використовувати лише на початку XIX століття.

В Австралії камфорне дерево завезли також в якості декоративного рослини в 1822 році. Однак незабаром дерево прирівняли до сорняковым видами, оскільки його масивні кореневища стали руйнувати міські дренажні та каналізаційні системи, псувати річкові насипу, а листя з-за великого вмісту терпенових компонентів погіршувати якість води і знищувати прісноводних риб. Рослина оголосили бур'яном на всій території Квінсленда. Ефірне масло камфори має антисептичну, протизапальну, відхаркувальну, стимулюючим, спазмолітичну та знеболювальну властивостями.
Камфорне масло нормалізує кровообіг; розширює коронарні судини, підвищує артеріальний тиск; є сечогінним засобом; покращує явились в місті у процеси в організмі;
полегшує дихання; знімає запальні процеси в ротовій порожнині; допомагає при захворюваннях верхніх дихальних шляхів; володіє профілактичною властивістю при епідеміях грипу, застуди, ГРВІ; знімає кашель; полегшує виділення мокротиння; підсилює обмінні процеси в серцевому м язі; допомагає при серцевій недостатності, аритмії, кардіоневрозі; полегшує біль при опіках і травмах; допомагає при інфекційних захворюваннях шкіри; притупляє чутливість нервових закінчень; полегшує суглобові, ревматичні і м язові болі; знімає головний біль; зміцнює імунну систему
заспокоює при депресіях, стресі, розумової млявості, безсонні;
покращує пам'ять і підвищує концентрацію уваги.Ефірне масло камфорного дерева:

підходить для жирної, схильної до висипання, шкіри;
застосовується для в'язання янучої шкіри;
позбавляє від вугрової висипки, гнійничкових і грибкових уражень шкіри;
нормалізує роботу сальних залоз;
знімає подразнення, алергічні висипання, свербіж;
запобігає появі запальних процесів шкіри;
відбілює і вирівнює колір шкіри;
освітлює веснянки і пігментні плями;
усуває підвищену пітливість і неприємний запах тіла;
лікує ламке, пошкоджене вії.Аромалампа: 2-3 краплі ефірного масла на 10 кв. м. Використовувати при перевтомі, депресії, нервових розладах.

Ванни: 1-2 краплі на 15 мл емульгатора. Суміш розчинити в гарячій ванні. Процедуру проводити не більше 20 хвилин. Допомагає при млявості, безсонні, запальних процесах дихальних шляхів та вухан, м язових болях і шкірних захворюваннях.

Компреси: 2-4 краплі на 100 мл води. Використовувати при різних запаленнях шкіри: опіках, вуграх, ранах, порізах та ін.

Масаж: 4-5 крапель на 1 столову ложку рослинної або жирної олії (при застудах, гастричних розладах, м язових і ревматичних болях).
Збагачення косметичних засобів: 3-4 краплі на 10 мл основи (крем або лосьйон для обличчя і тіла, масло для вій).Ефірне масло камфорного дерева використовується в парфумерії в засобах для ванн та для догляду за шкірою. Також воно користується успіхом в чоловічих лініях парфумерії та косметики.

Розчин камфори в парафіновому олії називається у фармацевтиці «камфорним маслом» і використовується для зняття запалень вух.Камфорне масло володіє інтенсивним дією, тому обов'язково слід перевірити аромат на індивідуальну переносимість. З обережністю застосовувати людям з підвищеним кров'ю яним тиском.


Розфасовано MultiChem.

 

 

Основні
Виробник Multichem
Країна виробникУкраїна
Вид ефірного масла Коричник камфорний
Тип засобуЕфірне масло
ДіяКомплексне
Цілюще призначенняДля догляду за шкірою
Тип шкіри Всі типи шкіри
Упаковка засобу Скляна пляшка
Об`єм10 мл
  • Ціна: 30 грн
  • Спосіб упаковки: Без упаковки

Наскільки вам зручно на сайті?

Розповісти Feedback form banner